Νεσχάν Μουλαζίμ: «Θέλω να ζήσω τον γάμο μου έτσι όπως πρέπει…»

27 Οκτωβρίου 2019 08:36

Νεσχάν

Η Νεσχάν Μουλαζίμ βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του γοητευτικού πολίστα Στέλιου Πολογεώργη. Το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το επόμενο καλοκαίρι στην Αθήνα. Μάλιστα, η μελαχρινή καλλονή πήρε την απόφαση να βαφτιστεί Χριστιανή Ορθόδοξη για να μπορέσει να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο τον αγαπημένο της. Η επιχειρηματίας και ο πολίστας, που είναι μαζί σχεδόν έναν χρόνο, συγκατοίκησαν στα βόρεια προάστια σχεδόν αμέσως μετά τη γνωριμία τους, οπότε και ήταν σίγουροι για τα συναισθήματά τους.
Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Νεσχάν Μουλαζίμ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την απόφασή της να αλλάξει το θρήσκευμά της και από μουσουλμάνα να βαφτιστεί Χριστιανή Ορθόδοξη, για να παντρευτεί τον αγαπημένο της.
«Καταρχάς το κάνω μόνο και μόνο για μένα, δεν μου το ζήτησε ο σύντροφός μου. 19 χρόνια είμαι στην Ελλάδα, οπότε 19 χρόνια ζω με τα δικά σας έθιμα. Αυτά με έφεραν πολύ κοντά στην εκκλησία. Γεννήθηκα μουσουλμάνα, αλλά δεν ρωτήθηκα ποτέ αν θέλω να είμαι μουσουλμάνα. Στην ταυτότητά μου είναι γραμμένο ότι είμαι μουσουλμάνα, αλλά εγώ πιστεύω στον Θεό. Τον τελευταίο χρόνο είχα γνωρίσει έναν Πάτερ, που δεν ζει πλέον. Είχα κάποιες συζητήσεις με τον άνθρωπο. Πρώτη φορά με είδε και με δέχτηκε, με ρώτησε αν είμαι χριστιανή του είπα «όχι» και μου απάντησε «Καλώς ήρθες παιδί μου». Αυτό και μόνο με έκανε να νιώσω πολύ όμορφα. Την δεύτερη φορά που πήγα με αγκάλιασε και μου είπε «Καλώς ήρθες Αλεξάνδρα». Του λέω Νεσχάν με λένε και μου είπε εντάξει κάτσε… Με δεχόταν πάντα με πολλή αγάπη, χωρίς να έχει σημασία από ποια χώρα έρχομαι. Έτσι ήρθα πιο κοντά στη θρησκεία σας».

Όπως αποκάλυψε η Νεσχάν Μουλαζίμ, η βάφτιση πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο.
«Θέλω να ζήσω τον γάμο μου έτσι όπως πρέπει να είναι και έτσι όπως το ονειρευόμαστε εγώ και ο Στέλιος. Οι γονείς μου δεν έχουν καμία αντίρρηση και είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι. Άνθρωποι που αγαπάνε τον Θεό και σέβονται τη κάθε απόφασή μου. Ό,τι ήθελα αυτό έκανα. Οι γονείς μου είναι όλοι στην Σμύρνη και θα έρθουν εδώ για τον γάμο μου», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Τουρκάλα καλλονή.