Νew love in town: αυτοί είναι οι δύο Έλληνες ηθοποιοί που τραβάνε τα φλας (φωτογραφίες)

Δημοσιεύθηκε: 27 Ιανουαρίου 2019 17:15
Νew love in town: αυτοί είναι οι δύο Έλληνες ηθοποιοί που τραβάνε τα φλας (φωτογραφίες)

Στη σκηνή του θεάτρου «Ακάδημος»  εμφανίζεται με μια πετσέτα και μόνο. Αυτό, βέβαια, για τις ανάγκες της παράστασης «Χαμάμ γυναικών», που έχει ανέβει πλείστες όσες φορές στο σανίδι. Η Φιλίτσα Καλογεράκου εύκολα τραβάει τα αντρικά βλέμματα, όμως δεν έχει μάτια παρά μόνο για τον σύντροφό της και επίσης ηθοποιό Γιάννη Ζαραφωνίτη. H σχέση toυς, μαθαίνουμε, είναι φρέσκια. Ωστόσο, ήδη έκαναν την πρώτη τους κοινή, δημόσια εμφάνιση. Όπερ σημαίνει ότι το story είναι σοβαρό!

Πού τους είδαμε

Οι δυο τους έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα της παράστασης «Η ιστορία της Ελλάδας – Αλλιώς» στο θέατρο «Χυτήριο». Πλην ωστόσο, κινήθηκαν διακριτικά. Χωρίς να δώσουν αφορμή για σχόλια στους παρευρισκόμενους. Εξάλλου, όσα χρόνια γνωρίζουμε τη Φιλίτσα τουλάχιστον, είναι low profile. Το ίδιο φαίνεται πως ισχύει και για τον τωρινό σύντροφό της.

Εδώ να πούμε ότι οι δύο ηθοποιοί γνωρίζονταν από παλιά, ήταν φίλοι, συγκεκριμένα απ’ τα γυρίσματα του σίριαλ «Μαρία, η Άσχημη». Όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, η φιλία «άνθισε» και … ήρθε ο «φτερωτός θεός». Να σας χαίρεστε!