Νίνο Ξυπολιτάς: η δική του βερσιόν για το τι είναι ελευθερία και το συγκινητικό του μήνυμα για τον Παντελή Παντελίδη (φωτογραφίες)

Η αλήθεια είναι πως ο Νίνο Ξυπολιτάς δεν απασχολεί συχνά τον πλανήτη. Όχι πια.

Ούτε με την καριέρα, ούτε -πλέον και εννοούμε μετά τον χωρισμό του με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη- με την προσωπική του ζωή. Έτσι επιλέγει και respect. Πάντα, ωστόσο, ο δίμετρος Ροδίτης τραγουδιστής παραμένει στον ωραίο κόσμο του. Στο πλαίσιο αυτού του κόσμου, λοιπόν, ποστάρει. Όταν του κάνει κέφι. Συνήθως μαυρόάσπρες λήψεις όμως. Επειδή είναι πιο αριστίκ. Και ομολογουμένως, ο Νίνο πάντα είχε άποψη – και καλά έκανε – για τα πάντα. Εστέτ από κούνια, βλέπετε.

Τώρα, λοιπόν, αφού πρώτα έδωσε τη δική του βερσιόν περί ελευθερίας -«να μπορείς να έχεις μια κάποια απόσταση απ’ τους άλλους», μας έστειλε τα φιλιά του. Φορώντας μαύρα γυαλιά. Αγαπώ. Πάντα.

TIP

O Nίνο, ανεξάρτητα αν κάποιοι τον αποκαλούσαν παλιότερα «σνομπ» ή «φαντασμένο», κρατούσε ανέκαθεν χαμηλό προφίλ. Επίσης, respect σε αυτούς τους καιρούς που ό,τι δηλώσεις, είσαι και το «φαίνεσθαι» σημαντικότερα για την πλειονότητα απ’ το «είναι».

EXTRA TIP

Επειδή έχει μάθε να σέβεται τους συναδέλφους του, έκανε κι ένα ποστ για τον Παντελή Παντελίδη, που «έσβησε» πριν τρία χρόνια, τέτοιες μέρες: » Ακόμη κι αν δεν συναντηθήκαμε ποτέ,είναι σαν να τον γνώρισα πολύ καλά. Ένα παιδί που ταρακούνησε ολόκληρη τη χώρα ΜΟΝΟ με τα τραγούδια του. Μία περίπτωση. —ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ—», έγραψε κι αυτοχαρακτηρίστηκε ή χαρακτήρισε τον αδικοχαμένο τραγουδιστή (δεν το διευκρίνισε) «παιδί του ουράνιου τόξου».

View this post on Instagram

-Δεν τον γνώρισα ποτέ. -Το 2012 έλεγα στο πρόγραμμά μου τις 2 επιτυχίες του,όταν όλοι κάνανε τις πάπιες,και θα συνεχίσω να τις λέω όταν εμφανιζομαι. -Ένας δημιουργός που έγραψε/τραγούδησε μόνο δικά του τραγούδια -στίχοι/μουσική. -´Ενα(υποθέτω)ανησυχο πνεύμα. -Έφυγε στο πίκ. -Ακόμη κιαν δεν συναντηθήκαμε ποτέ,είναι σαν να τον γνώρισα πολύ καλά. -Ένα παιδί που ταρακούνησε ολόκληρη τη χώρα ΜΟΝΟ με τα τραγούδια του. -Μία περίπτωση. —ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ— —————— #παιδίουράνιουτόξου ΝΞ.

A post shared by Nino Xypolitas (@ninoxypolitas) on

View this post on Instagram

—Ελευθερία είναι να μπορείς να έχεις μια κάποια απόσταση απο τους άλλους. ——— Φ.Ν.

A post shared by Nino Xypolitas (@ninoxypolitas) on

View this post on Instagram

A post shared by Nino Xypolitas (@ninoxypolitas) on