Νotis: Φαίνεται πως ήρθε η οριστική ρήξη στον γάμο του με την Κίλι

13 Μαΐου 2019 17:44

Πρόσφατα σάς γράφαμε ότι ο Notis, ο Νότης Σφακιανάκης έμενε στο διαμέρισμα πάνω απ’ το κέντρο όπου εμφανιζόταν καθώς έφυγε απ’ τη Βούλα, όπου μένουν η πρώην σύζυγός του, όπως όλα δείχνουν, Κίλι και τα παιδιά τους.

Μετά από είκοσι χρόνια φαίνεται πως οδεύουν οριστικά για λήξη του γάμου τους, αν και άλλες φορές στο παρελθόν είχαν αντιμετωπίσει κρίσεις στο γάμο τους. Τώρα, όμως, φαίνεται ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά και πιο σοβαρά από ποτέ.
Όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα,  λένε ότι η κατάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι εν ήταν καθόλου καλή αυτούς τους μήνες και ο τραγουδιστής έφυγε από το σπίτι ακριβώς για να αποφύγει τους -καθημερινους πλέον- καυγάδες και τις εντάσεις που υπήρχαν.
Κανείς δεν ξέρει εάν τελικά το ζευγάρι θα καταφέρει να τα βρει και να αποφύγει το διαζύγιο, αλλά φαίνεται ότι τα πράγματα για πρώτη φορά στον 20ετή γάμο τους είναι οριακά.
Η Αγγλίδα σύζυγος του τραγουδιστή έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις, καθώς έχει αναλάβει την πλήρη ανατροφή των δύο παιδιών τους.
Οι δυo τους γνωρίστηκαν όταν η Αγγλίδα Κίλι ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές και από τότε ήταν αχώριστοι.
Μέχρι τώρα…