Ντόμινο αλλαγών στο Οpen! Η αποχώρηση του Θέμη Μάλλη, η φυγή της Κατερίνας Καινούργιου και ο νέος Αλβανός διευθυντής που ήρθε για να αλλάξει τα πάντα

Δημοσιεύθηκε: 9 Ιουνίου 2021 12:45
Ντόμινο αλλαγών στο Οpen! Η αποχώρηση του Θέμη Μάλλη, η φυγή της Κατερίνας Καινούργιου και ο νέος Αλβανός διευθυντής που ήρθε για να αλλάξει τα πάντα

Οι εξελίξεις και οι αλλαγές στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετέ εβδομάδες και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.

Η εντολή που έχει δώσει ο βορειοελλαδίτης καναλάρχης είναι απλή και ξεκάθαρη «Η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα».

Με τους παρουσιαστές του καναλιού κρατάει την ίδια στάση με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ,

δεν γίνονται διαπραγματεύσεις όποιος θέλει περισσότερα να πάει αλλού.

Μέσα σε αυτό το κλίμα της αβεβαιότητας αποχωρεί από το κανάλι και ο υπεύθυνος ψυχαγωγικού προγράμματος και ψυχαγωγικών εκπομπών Θέμης Μάλλης.

Μετά από μία θυελλώδη σύσκεψη με την διευθύντρια προγράμματος Μαρία Σαγανά

αποφάσισε να βάλει οριστικά τέλος στη συνεργασία του με το κανάλι OPEN.

Την ίδια στιγμή την πόρτα της εξόδου θα περάσουν τα μεγάλα ονόματα του σταθμού όπως η Κατερίνα Καινούργιου και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Την σκυτάλη όμως την διεύθυνση ψυχαγωγικού προγράμματος αναλαμβάνει ένας δημοσιογράφος του σταθμού

πού απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της γενικής διευθύντριας και στενής συνεργάτιδας του Ιβάν Σαββίδη.

Ο αλβανικής καταγωγής δημοσιογράφος Κλοντιάν Γκιουζέλη σπάει τα κατεστημένα. Είναι η πρώτη φορά σε ελληνικό κανάλι που δημοσιογράφος αλβανικής καταγωγής καταλαμβάνει μία τέτοια θέση.

Ο Κλοντιάν Γκιουζέλη έφερε εις πέρας με τεράστια επιτυχία το αφιέρωμα του σταθμού στην γενοκτονία των Ποντίων. Αλλά και το αφιέρωμα που ετοίμασε το Open στα 200 χρόνια από την Ελληνική.

Η συμβολή του στις δύο αυτές δύσκολες τηλεοπτικές παραγωγές εκτιμήθηκε δεόντως από τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα και του ανταπόδοση  και με την εν λόγω θέση