Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος αποκαλύπτει: «Δεν έχω συγχωρήσει τον Μινωτή…»

Δημοσιεύθηκε: 11 Οκτωβρίου 2019 13:02
Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος αποκαλύπτει: «Δεν έχω συγχωρήσει τον Μινωτή…»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο παραχώρησε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, όπου μίλησε για τους παππούδες του Κατίνα Παξινού και Αλέξη Μινωτή. Αναφερόμενος στη σημαντική ηθοποιό αποκάλυψε:
«Τα σκόρπαγε τα λεφτά της. Έπαιρνε ταξί από δω και πήγαινε στο Παρίσι με το ταξί και φιλοξενείτο και ο ταξιτζής σε πρώτης κατηγορίας ξενοδοχείο. Τέτοια έκανε άπειρα» ανέφερε για την γιαγιά του, Κατίνα Παξινού ο αγαπημένος ηθοποιός.
«Όταν πέθανε, στο θέατρο Πάνθεον που ήταν η τελευταία παράσταση που πρωταγωνίστησε, είχε αφήσει στο μπαρ του θεάτρου ένα αστρονομικό ποσό χρέους 100.000 δρχ» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τη σχέση με τον παππού του, Αλέξη Μινωτή, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όσο ζούσε η Παξινού, ήταν με διακυμάνσεις καλή. Από το θάνατο της και μετά τα χαλάσαμε για τα λεφτά. Για τα κληρονομικά. Αυτά που γίνονται στις οικογένειας έγιναν και στη δική μας και αυτό του το χρεώνω και δεν του το ξεχρέωσα ποτέ».
«Δεν το έχω συγχωρήσει ακριβώς, το έχω ξεχάσει. Αισθάνθηκα μεγάλη αδικία από μέρους του. Ήταν σαν να με πέταξε από το σπίτι μου ο παππούς μου. Αυτό μου έκανε και ήταν συμπλεγματικός απέναντι στη γυναίκα του. Ήταν πάντα κάτω από την Παξινού» πρόσθεσε ο ηθοποιός.