Ο δικηγόρος της Λυμπέρη «αδειάζει» την Μενεγάκη στον πόλεμο της φωτογραφίας

Δημοσιεύθηκε: 18 Φεβρουαρίου 2020 13:06
Ο δικηγόρος της Λυμπέρη «αδειάζει» την Μενεγάκη στον πόλεμο της φωτογραφίας

Ο διακεκριμένος δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος εκπροσωπεί την εκδότρια Έλενα Μακρή-Λυμπέρη στη δικαστική της διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη, με αιτία μια φωτογραφία που δημοσίευσε πριν από χρόνια το περιοδικό «Hello» από πάρτι γενεθλίων της κόρης της Βαλέριας.
Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου», ο κ. Δημητρακόπουλος, αφού αποκάλυψε πως ο γιος του Παναγιώτης πήγαινε στο ίδιο σχολείο κι έκανε παρέα με τον πρωτότοκο γιο της Ελένης, Άγγελο Λάτσιο και μίλησε για εκείνη με θερμά λόγια, πρόσθεσε πως τον λυπεί η αγωγή. Ζητά, όπως τόνισε, ποσό 90.000 ευρώ σε καιρούς κρίσης και έκανε γνωστό πως πριν φτάσει η υπόθεση στο ακροατήριο, επικοινώνησε με τον Γιώργο Λιάγκα που τότε έκανε στενή παρέα με τον Γιάννη Λάτσιο και του ζήτησε να μεσολαβήσει να μιλήσουν για να τα βρουν οι δυο πλευρές εξωδικαστικά. Κάτι που δεν επετεύχθη.
Σε ό,τι αφορά την επίμαχη φωτογραφία από το πάρτι γενεθλίων της Βαλέριας Λάτσιου σε χώρο μεγάλου ξενοδοχείο, στην οποία σημειωτέον τα πρόσωπα των παιδιών είναι καλυμμένα, ο κ. Δημητρακόπουλος είπε πως όταν έκανε η Μενεγάκη τα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία και έχασε, το περιοδικό είχε ήδη διανεμηθεί στην επαρχία, ενώ υπογράμμισε πως δεν έφτασε στο περιοδικό λαθραία, αλλά αγοράστηκε με τιμολόγιο από μεγάλο γραφείο.
Πηγή: patkiout.gr