Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο επηρεάζοντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Συντάκτης: Newsroom

4 Αυγούστου 2022 07:45

Λύσεις σε πρακτικά ζητήματα διευκολύνουν τη ζωή μας καθώς ο Ερμής περνάει στην Παρθένο επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο στο ζώδιο της κυβέρνησης και της έξαρσης του. Έχουμε την ευκαιρία να επικεντρωθούμε σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας που απαιτούν άμεσες λύσεις. Στρέφουμε την προσοχή μας στο χώρο της δουλειάς και αναλύουμε διεξοδικά κάθε υποχρέωση και αγγαρεία που έχουμε αναλάβει. Είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε σε κινήσεις που θα είναι αποτελεσματικές. Και θα βοηθήσουν να απαλλαγούμε από άγχη και περαιτέρω ευθύνες. Οι προτάσεις και οι ιδέες μας θα εντυπωσιάσουν τον εργασιακό περίγυρο. Δίνοντας μας την δυνατότητα να κυριαρχήσουμε και να πρωταγωνιστήσουμε με τον τρόπο που λειτουργούμε.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά λεπτομέρειες. Καθώς πιθανές εμμονές κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να επηρεάσουν τη σκέψη μας. Είναι σημαντικό να ξεφύγουμε από αυτές. Αφού μπορεί να οδηγήσουν σε επικριτική διάθεση και μεμψιμοιρία που θα ενοχλήσουν το περιβάλλον μας. Καλό είναι επίσης να δείξουμε προσοχή σε ζητήματα υγείας. Οι συνθήκες ευνοούν τις καλύτερες μορφές θεραπείας που μπορούμε να έχουμε.

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό μέχρι μετά το μεσημέρι

Τα ξημερώματα το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Υδροχόο δημιουργεί συνθήκες ασφαλείας σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Ενώ παράλληλα έχουμε την ευκαιρία να βάλουμε γερά θεμέλια και να δρομολογήσουμε την μακροβιότητα σχέσεων που είναι σημαντικές.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε νωρίς το πρωί. Καθώς το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εγείρει παιχνίδια εξουσίας και χειρισμού. Ενώ ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια. Και επηρεάζουν την συμπεριφορά μας απέναντι στο ταίρι ή τους συνεργάτες μας. Καλό είναι να κατευνάσουμε την εσωτερική ένταση και να περιορίσουμε την διάθεση να εξουσιάσουμε τους γύρω μας που θα να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις.

Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό ενισχύοντας την εσωστρέφεια. Καχυποψία και αμφιβολίες κάνουν την εμφάνισή τους καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και απωθημένα από καταστάσεις που έχουμε βιώσει. Οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους δεν αποκλείεται να μας απασχολήσουν. Καλό είναι να εμπιστευτούμε τη διαίσθηση μας που θα μας κατευθύνει προς τη σωστή λύση.

Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή από την Παρθένο βοηθά να επικοινωνήσουμε συναισθήματα χωρίς παραλογισμούς και υπερβολές. Οι οικονομικές συζητήσεις στον επαγγελματικό χώρο θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα. Όταν εκφράζουμε ρεαλιστικές και καλά τεκμηριωμένες απόψεις πού εντυπωσιάζουν τους γύρω μας.

myastro