Ο Γιάννης Στάνκογλου μιλάει για την αποχώρησή του από τις Άγριες Μέλισσες

Δημοσιεύθηκε: 25/06/2020 10:00
Ο Γιάννης Στάνκογλου μιλάει για την αποχώρησή του από τις Άγριες Μέλισσες

Ο Γιάννης Στάνκογλου υποδύεται τον Κυπραίο στις «Άγριες Μέλισσες», έναν από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες στη σειρά.
Μιλώντας για τη συνέχεια του ρόλου του, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Τηλεθεατής, ο Γιάννης Στάνκογλου διευκρίνισε για την πολυσυζητημένη αποχώρησή του αλλά και το γενικότερο πλαίσιο συνεργασίας στις «Άγριες Μέλισσες».
Για τη σχέση του Θωμά Κυπραίου με τον Νέστορα αναφέρει χαρακτηριστικά «Είναι μια πολύ δύσκολη σχέση. Ξεκίνησε με αρκετή απόσταση και σιγά σιγά εξελίχθηκε σε βάθος και αυτό χάρη στη γραφή της Μελίνας Τσαμπάνη. Είδαμε την σχέση τους να ξεδιπλώνεται, να γίνεται σχέση πατέρα και γιου. Ο ήρωάς μου όμως έχει ένοχα μυστικά, πράγμα που ανακαλύπτει σιγά σιγά ο Νέστορας. Ο Θωμάς Κυπραίος ζει όλο τον καιρό με αυτά και από τη στιγμή που σκοτώνει και το φίλο του, οδηγούμαστε σιγά σιγά σε δύσκολες καταστάσεις, που όπως είχε πει και ο Παύλος Ορκόπουλος, είναι σχεδόν αρχαία ελληνική τραγωδία».
Όσον αφορά την αποχώρηση του Γιάννη Στάνκογλου από τις «Άγριες Μέλισσες», που το τελευταίο διάστημα συζητήθηκε πολύ, απαντά: «Ήταν μια συμφωνία για 145 επεισόδια. Λόγω της αναγκαστικής παύσης των δύο μηνών, παρατείνεται η συμμετοχή μου μέχρι να γυριστεί και το τελευταίο. Οπότε κατά τον Οκτώβρη θα δούμε το τέλος αυτής της ιστορίας, που κανονικά θα τελείωνε τώρα».
Τέλος για το κλίμα που υπάρχει στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς ο Γιάννης Στάνκογλου περιγράφει «Είναι εξαιρετικό. Από την πρώτη στιγμή που πήρα το σενάριο στα χέρια μου και άρχισα να διαβάζω, κατάλαβα ότι κάνουν εξαιρετική δουλειά. Η Μελίνα (σεναριογράφος) και οι συνεργάτες της ξέρουν τι θα πει σενάριο, τι θα πει ανατροπή και πώς στήνεις μια ιστορία και μάλιστα σε καθημερινή σειρά που είναι ακόμα πιο δύσκολο».