Ο Γιώργος Χρανιώτης αναπολεί τη συμμετοχή του στο Survivor – Η μακροσκελής ανάρτηση του ηθοποιού

29 Δεκεμβρίου 2020 19:00

Με αφορμή την πρεμιέρα του Survivor ο Γιώργος Χρανιώτης θυμήθηκε τη δική του συμμετοχή στο reality επιβίωσης και μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο στο προφίλ του στο Instagram αναφέρθηκε στην μοναδική εμπειρία που έζησε.

“Ένας απ τους κυρίους λόγους που επέλεξα μάλλον στα 19 μου χρόνια να ασχοληθώ με το θέατρο και την υποκριτική και αργότερα με την μουσική, ήταν-όπως μου χε πει κι ένας φίλος ψυχολόγος-η τάση μου να ενδίδω στην περιπέτεια, να βουτάω στο άγνωστο και να ζω την κάθε μέρα μου με λύσσα και επιθυμία για ζωή. Όταν με πήραν στο τηλέφωνο, πριν περίπου 3 χρόνια και μου είπαν να συζητήσουμε για το survivor, θυμάμαι πόσο σίγουρος ήμουν, ότι μάλλον θα ζήσω κάτι εντελώς πρωτόγνωρο, μια συνθήκη που θα με φέρει στα όρια μου, μια «ταλαιπωρία» που θα την θυμάμαι με πολύ αγάπη, για όλη μου την ζωή. Έλεγα ότι θα αντέξω κανά μήνα, τελικά έμεινα 4 μήνες και 10 μέρες.Στο παιχνίδι δεν με κράτησε μόνο ο εαυτός μου,αλλά και εσείς που δίνατε πόνο κι αγάπη πίσω απ τις τηλεοράσεις σας. Κι όταν με ρωτούσαν αργότερα, για ποιο λόγο πήγα σ ένα παιχνίδι επιβίωσης,αυτό ήταν που απαντούσα αμέσως,ότι έζησα κάτι ανεπανάληπτο και ελπίζω όλη αυτή την εμπειρία να καταφέρω να την αξιοποιήσω στην δουλειά αλλά και την ζωή μου.

Δεν γράφω άλλο,θα μπορούσα να μιλάω για ώρες,αλλά ήθελα απλώς να ξέρετε ότι μετά απ αυτή την επαφή ,την ουσιαστική επαφή που χα με τον εαυτό μου μέσα σ αυτό το παιχνίδι, μέσα σ αυτό το πλαίσιο της αποχής απ το φαγητό,την απουσία της οικογένειας και των φίλων μου,συνδυαστικά με τον πρωτόγονο τρόπο ζωής μας (χωρίς κινητά ,σοσιαλ μίντια )μέσα στην καρδιά της φύσης με έκανε να πάρω μερικές πολύ σημαντικές αποφάσεις για την ζωή μου που με ευγνωμονώ για αυτές.

Δεν χρειάζεται να πάτε στο survivor,αλλά αν θέλετε να ανακαλύπτετε και να επινοείτε συνεχώς τον εαυτό σας ,δοκιμάστε τις αντοχές σας σε κάθε πνευματικό ,σωματικό και ψυχικό επίπεδο.Και θα δείτε ότι η ζωή τότε έχει άλλο βάθος.Καλή επιτυχία σ όλα τα παιδιά φέτος στο παιχνίδι.( η συγκεκριμένη φωτογραφία – η πιο αγαπημένη μου -είναι ένα στιγμιότυπο από μια νίκη που έδωσα στην ομάδα μου και τράβαγα απ την χαρά μου τα μαλλιά του @official_danos_ga ) #survivor2017 #survivor #memories #throwback”, έγραψε ο Γιώργος Χρανιώτης.