Ο Γιώργος Τσαλίκης τέλεσε τον πρώτο του γάμο ως αντιδήμαρχος

Δημοσιεύθηκε: 06/11/2019 12:16
Ο Γιώργος Τσαλίκης τέλεσε τον πρώτο του γάμο ως αντιδήμαρχος

Τον πρώτο του πολιτικό γάμο ως αντιδήμαρχος στο Δήμο Περιστερίου πραγματοποίησε το Σάββατο το απόγευμα ο Γιώργος Τσαλίκης.
Ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε σειρά από instastories μέσα από το Δημαρχείο, στα οποία φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετος αλλά την ίδια στιγμή και αρκετά αγχωμένος. Μάλιστα, κάποια στιγμή ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε πλάκα στο ζευγάρι και τους ρώτησε μήπως θέλουν να το ξανασκεφτούν αν θέλουν να είναι εκείνος που θα τους παντρέψει.
Την Παρασκευή που ήταν καλεσμένος στον Νίκο Μουτσινά, ο Γιώργος Τσαλίκης είχε μιλήσει για την πρόταση που του έκανε το ζευγάρι να τους παντρέψει. «Χτυπά η πόρτα στο γραφείο μου την ώρα που ήμασταν σε σύσκεψη. Και μπαίνει μία κοπέλα μέσα, σχεδόν ετοιμόγεννη με τον άντρα και τη μητέρα της, και μου λέει: «Θέλω μία χάρη σε παρακαλώ πάρα πολύ. Παντρευόμαστε και θέλουμε να μας παντρέψεις». Της λέω «δεν το ’χω ξανακάνει, αλλά είναι στη δικαιοδοσία μου»».

Ο Γιώργος Τσαλίκης πάντρεψε νεαρό ζευγάρι στο δημαρχείο Περιστερίου
«Τη ρωτάω πότε είναι ο γάμος και μου λένε 2 Νοεμβρίου, δηλαδή τότε που έχω πρεμιέρα. Μόλις είδα τα μάτια της στενοχωρημένα, είπα θα το κάνω», είπε ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος στις φετινές δημοτικές εκλογές, «σάρωσε» καθώς βγήκε δεύτερος σε ψήφους στον Δήμο Περιστερίου.
Ο Γιώργος Τσαλίκης λοιπόν, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες μίλησε για την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το σχήμα του μαγαζιού, έκανε τον πρώτο του πολιτικό γάμο λίγο πριν από την πρεμιέρα του στο «4711». Όπως είπε, η γνωστή τραγουδίστρια έφυγε λόγω της μαρκίζας.

Τσαλικ

Τσαλικ

Τσαλικ

Τσαλικ

Ο Γιώργος Τσαλίκης με το ευτυχισμένο ζευγάρι και τον δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη