Ο κούκλος που έκλεψε την καρδιά της Ιωάννας Τούνη

7 Οκτωβρίου 2019 14:31

Τούνη

Ο χωρισμός της Ιωάννας Τούνη με τον Νώντα Παπαντωνίου έγινε γνωστός στα μέσα Αυγούστου. Ωστόσο φαίνεται ότι δεν έμεινε μόνη της για καιρό μιας και ένας νέος έρωτας υπάρχει στη ζωή της και μάλιστα με ένα πολύ γοητευτικό άνδρα.
Η Ιωάννα Τούνη φαίνεται πως έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωής της, αφού σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, εδώ και λίγο καιρό έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Το τελευταίο διάστημα οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί απολαμβάνοντας ο ένας τη συντροφιά του άλλου αλλά και τη χημεία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους. Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, αφού θέλουν να κρατήσουν αυτό που ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά τον χωρισμό του από την επί 10 χρόνια σύντροφό του, Ανδριάνα Παπακωνσταντίνου, φαίνεται πως έχει βρει τη διέξοδο που έψαχνε στο πρόσωπο της εκρηκτικής Θεσσαλονικιάς. Βέβαια, δεδομένου ότι η γνωριμία τους είναι φρέσκια κανένας δεν γνωρίζει τι τελικά θα συμβεί μεταξύ τους.