Ο Κρατερός Κατσούλης τα «χώνει» για τη φάρσα στη Βίκυ Σταυροπούλου

Δημοσιεύθηκε: 14 Ιανουαρίου 2020 10:56
Ο Κρατερός Κατσούλης τα «χώνει»  για τη φάρσα στη Βίκυ Σταυροπούλου

Ο Σάββας Πούμπουρας έκανε μια απίστευτα τρομακτική φάρσα στη Βίκυ Σταυροπούλου και ο Κρατερός Κατσούλης του έκανε μια ιδιαίτερα αυστηρή τοποθέτηση μέσα από τη «Φωλιά των Κου Κου». Μετά την προβολή του βίντεο, ο Κρατερός Κατσούλης ανέφερε τα εξής:
«Εγώ προσωπικά, λυπάμαι, αλλά θα σας πω ότι είμαι τελείως εναντίον όλων αυτών των πραγμάτων. Όπως και να το δει κανείς, για μένα είναι όλο λάθος, είναι όλο λάθος! Συγγνώμη, εγώ δεν το θεωρώ αστείο αυτό. Δεν νομίζω ότι έχει ξαναγίνει τέτοια φάρσα. Το να βλέπεις έναν άνθρωπο με τσεκούρι να πέφτει πάνω σου, δεν θέλω να ξέρω πώς είναι. Μην δοκιμάσετε ποτέ να μου κάνετε εμένα τέτοιου είδους φάρσα. Το λέω ευθέως, θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα, αλήθεια, δεν είναι καθόλου αστείο».
Ο Κρατερός Κατσούλης επέμεινε στην άποψή του και μετά την προβολή των δηλώσεων της Βίκυς Σταυροπούλου και της Δανάης Μπάρκα. «Δανάη μου γλυκιά, όταν περάσει λίγο ο καιρός θα το δεις κι εσύ ότι όλο αυτό ήταν λίγο λάθος. Δεν ήταν λύση, ούτε προληπτικό μέτρο ότι υπήρχε γιατρός απέξω και ότι θα το σώζατε. Εγώ συνεχίζω να είμαι πάρα πολύ εναντίον αυτού του πράγματος, για όλους τους εμφανείς και προφανείς λόγους», είπε.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT