Ο «Κυριάκος» από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει παρασκήνιο από τα γυρίσματα

Δημοσιεύθηκε: 10 Μαρτίου 2020 13:06
Ο «Κυριάκος» από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει παρασκήνιο από τα γυρίσματα

Στη Real και την Κορύνα Μαντάγαρη μίλησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος πριν μερικές ημέρες έγινε πατέρας.

«Κάναμε τη γέννα εναλλακτικά. Η γυναίκα μου ήθελε να γεννήσει στο σπίτι και βίωσα ένα μέρος της διαδικασίας. Αρχικά ήμουν επιφυλακτικός, αλλά ήθελα να είμαι δίπλα στη γυναίκα μου σε όποια απόφαση και να έπαιρνε. Πήρε αυτή τη γενναία απόφαση να γεννήσει τόσο σκληροπυρηνικά. Είναι αμαζόνα», είπε χαρακτηριστικά o Βαγγέλης Αλεξανδρής.

«Ήμουν πάνω από τις μισές ώρες κοντά της. Μετά έπρεπε να φύγω γιατί θα γυρίζαμε μια σκηνή η οποία συνδεόταν με κύριες σκηνές και δεν μπορούσα να λείπω. Βγαίνοντας έξω μου λέει η μαία: «Να είσαι χαρούμενος τώρα, έρχεται ο γιος σου». Με το που μπαίνω στο αυτοκίνητο, με πιάνει ένα κλάμα… Μου βγήκε όλη η ένταση, το να πονάει έτσι η γυναίκα μου και να μην μπορώ να κάνω κάτι, ήταν δύσκολο για εμένα. Ήμουν σε διαρκή επικοινωνία με τη μαία, μου έστελνε μέσω viber φωτογραφίες σε διάφορες φάσεις του τοκετού».

Ο τηλεοπτικός Κυριάκος από τις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε κι ένα αστείο περιστατικό από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1.
«Και συνέβη ένα αστείο περιστατικό. Ήμασταν στο γύρισμα σε μια σκηνή που ανακαλύπτουν θαμμένο έναν νεκρό και τότε χτυπάει το τηλέφωνο και μου λένε “να σου ζήσει ο γιος”. Ξεκινάμε γύρισμα και είμαστε ο Προύσαλης, ο ταξίαρχος που έχει γονατίσει και κλαίει, ο Κυπραίος, ο Παναγιώτης, σε μια πολύ άσχημα φορτισμένη στιγμή, και στο πλάνο ήμουν ο μόνος χαρούμενος.
Σταματάει το πλάνο ο σκηνοθέτης και μου λέει “Αλεξανδρή, ώπα, εδώ βρήκαμε πεθαμένο, ξέχνα για λίγο τη γέννηση του γιου σου!”. Δεν θα ξεχάσω αυτό το γύρισμα ποτέ στη ζωή μου», εξομολογήθηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Alejan