Ο Νίκος Μαστοράκης επιπλήττει πολύ αυστηρά τον Βασίλη Κικίλια

26 Αυγούστου 2019 12:20

Μπαλατσινού Κικίλιας

Ο Νίκος Μαστοράκης μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook επικρίνει με αυστηρότητα τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Έρχονται κάποιες στιγμές που πρέπει να τα “χώσεις” και σε αγαπητούς σου φίλους. Κι ας γίνεις “κακός,” να τους πεις ότι κάνουν το λάθος που εκείνους ζημιώνει. Αυτό θα πράξω και με τον φίλο μου Βασίλη Κικίλια, που έχει κατακλύσει τα lifestyle του διαδικτύου με το ειδύλλιο, τον γάμο και τα υπόλοιπα, με αποτέλεσμα οι εχθροί του να τον λένε ήδη “ο κύριος Μπαλατσινός.”
Ήταν χοντρό (πολιτικά incorrect και κομματικά απαράδεκτο) να κάνει τον γάμο του μέρες πριν τις εκλογές. Lifestyle δημοσιότητα που του έφερε μεν χιλιάδες ψήφους αλλά του έκλεισε την πόρτα στο Υπ. Εθνικής Αμύνης. Ακολούθησαν τα instagram νον-στοπ και κάθε αγαπησιάρικη φώτο του ζεύγους ήταν και μια ακόμη ενόχληση στο υπογάστριο των κυβερνητικών.

Μαστοράκης

Κανείς άλλος από την πυραμίδα της κυβέρνησης δεν έχει κάνει τέτοια κατάχρηση στα ΜΜΕ, όσο ο Βασίλης και η Τζένη, ή για να είμαστε ακριβέστεροι, η Τζένη και ο Βασίλης.
Σαν φίλος σου, Βασίλη, έχω μόνο να σου πω: “αρκετά.” Θαυμάζουμε όλοι τον έρωτα, την αγάπη, την αφοσίωση αλλά-μπάστα, enough is enough. Tέλος το love story και τα lifestyle εξανθήματα.
Το Υπ. Υγείας είναι ηλεκτρική καρέκλα δεδομένου ότι υπουργείο μεν υπάρχει αλλά από Υγεία (του πολίτη) μηδέν.
Κι αν η Τζένη, γεννημένη και εθισμένη στην προσωπική προβολή, θέλει να το κάνει για την καριέρα της, άσε την, μπορεί και μόνη της, έχοντας εκπαιδευτεί τόσα χρόνια πλάι στον μαιτρ της χειραγώγησης…».