Ο TUS έκανε μήνυση εις βάρος του Mad Clip για απειλή, εκβίαση και διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων

13 Ιανουαρίου 2020 09:23

Τουσ

Μεγάλη κόντρα φαίνεται ότι ταράζει το τελευταίο διάστημα την ελληνική ραπ σκηνή… Ο λόγος για τον TUS και τον Mad Clip, με την υπόθεση να έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο TUS σε μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του Mad Clip, ήταν τέλος Νοεμβρίου όταν βγαίνοντας από το στούντιο ηχογραφήσεών του βρέθηκε αντιμέτωπος με μια ομάδα νεαρών, οι οποίοι στράφηκαν εναντίον του. Εκείνος κατευθύνθηκε προς τη μηχανή του και τράπηκε σε φυγή.
Η κόντρα ανάμεσά τους φαίνεται να έχει φτάσει στα άκρα, καθώς ο Mad Clip βρέθηκε ακόμα κι έξω από το σπίτι του TUS το ίδιο βράδυ, σύμφωνα με όσα έχει καταγγείλει στις Αρχές ο δεύτερος.
Από τότε, σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε ο TUS, ο Mad Clip βρέθηκε έξω από το στούντιο ηχογραφήσεων δίνοντας μάλιστα σε story που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη διεύθυνση, καλώντας τους θαυμαστές του να βρεθούν εκεί.
Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιτριγυρισμένος από θαυμαστές του. Την ίδια μέρα δημοσίευσε στο Instagram βίντεο στο οποίο καταγράφονται αστυνομικοί που βρίσκονται έξω από το στούντιο, ενώ στράφηκε κατά του TUS, χλευάζοντάς τον. Οι κινήσεις αυτές οδήγησαν τον TUS να καταθέσει μήνυση κατά του Mad Clip για απειλή, εκβίαση και διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων και βιαιοπραγίες.

H απάντηση του Mad Clip στην μήνυση του Tus

Το πρωί της Κυριακής, η Ελένη Βουλγαράκη παρουσίασε το δικό της ρεπορτάζ. Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος επικοινώνησε με τον Mad Clip ο οποίος της είπε πως μόλις χθες ενημερώθηκε για τη μήνυση του Tus και πως θα πρέπει πρώτα να μιλήσει με τον δικηγόρο και τη δισκογραφική του μέχρι να κάνει την επόμενη κίνησή του.