Οδηγούμαστε στην ολοκλήρωση κύκλων, σχέσεων και καταστάσεων που μας είχαν προβληματίσει

18 Δεκεμβρίου 2021 07:45

Οδηγούμαστε στην ολοκλήρωση κύκλων, σχέσεων και καταστάσεων που μας είχαν προβληματίσει

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους με τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού να νιώθουν την πίεση να αυξάνεται σε κομβικούς τομείς της ζωής τους.

Οδηγούμαστε στην ολοκλήρωση κύκλων, σχέσεων και καταστάσεων που μας είχαν προβληματίσει.

Η ανάγκη για επικοινωνία είναι έκδηλη σε όλα τα επίπεδα γι’ αυτό. Και δεν θα διστάσουμε να έρθουμε σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα με όλους τους τρόπους. Σημαντικό είναι να μάθουμε και να μεταφέρουμε πληροφορίες που μπορεί να μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Καλό είναι βέβαια να προσέξουμε γιατί μπορεί να μην είναι αξιόπιστες και στο τέλος βρεθούμε εκτεθειμένοι. Εμπορικές συναλλαγές και συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο που μας δίνουν την ευκαιρία να δείξουμε την ευφυΐα. Την γρήγορη αντίληψη, την ευκολία στην έκφραση που μας διακρίνει. Παράλληλα υπάρχουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμία που δεν επιτρέπουν να λειτουργήσουμε με σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα.

Άρα καλό είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους σε επίπεδο δράσης και να έχουμε διάθεση να ακούσουμε επί της ουσίας τι έχουν να μας πουν οι άλλοι. Ας μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε μία μέρα πριν την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Τοξότη – Διδύμων. Και αυτό είναι αρκετό για να φορτίσει συναισθηματικά την ψυχολογία μας. Φαίνεται ότι οδηγούμαστε στην ολοκλήρωση κύκλων, σχέσεων και καταστάσεων που μπορεί να μας είχαν προβληματίσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μέσα στην ημέρα δεν είναι εύκολο να διαχωρίσουμε την πραγματικότητα από την φαντασία.

Παρασυρόμαστε από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που δημιουργούμε οι ίδιοι για να ξεφύγουμε από την στείρα καθημερινότητα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους που δεν είναι ρεαλιστικές. Απαραίτητο είναι λοιπόν να μην προχωρήσουμε σε συζητήσεις χωρίς να έχουμε διαυγή εικόνα των πραγμάτων καθώς η σύγχυση θα μας οδηγήσει σε επιλογές που δεν είναι οι ενδεδειγμένες για εμάς.

Στην προσωπική μας ζωή καλό είναι να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς με το ταίρι μας αποφεύγοντας ψευδή και υπεκφυγές που μπορεί να μας εκθέσουν. Δεν είναι εύκολο να γίνουν ξεκάθαρες συζητήσεις γιατί πιθανό είναι να παρασυρθούμε από τις δικές μας σκέψεις και να αντιληφθούμε πράγματα που το ταίρι μας δεν έχει εκφράσει. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε νέες γνωριμίες, είναι εύκολο να εμπιστευτούμε πρόσωπα που δεν το αξίζουν.

myastro