Οι διακοπές της πιο famus παρέας

14 Ιουλίου 2020 22:30

Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν όπως φαίνεται με τον καλύτερο τρόπο και την καλύτερη παρέα για την Ζέτα Μακρυπούλια! Η παρουσιάστρια του ANT1 τελείωσε με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και από την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκεται στην Πέλοπόννησο μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, τη Ματίνα Νικολάου, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Θανάση Αλευρά και τον Γιώργο Δάσκαλο.

Η όμορφη παρέα για άλλη μια φορά, έφτιαξε βαλίτσες  και ξεκουράζεται με θέα το απέραντο γαλάζιο. Μπορεί τις πρώτες ημέρες των διακοπών τους ο καιρός να τους τα χάλασε, όμως πλέον ο ήλιος έχει βγει και εκείνοι δεν σταματούν τις βουτιές και το κολύμπι, είτε στη θάλασσα είτε στην πισίνα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια λατρεύει τους φίλους της και φροντίζει πάντα να κάνει μικρές ή μεγάλες εκδρομές μαζί τους σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Η Πελοπόννησο έχει μαγευτικά τοπία και απ’ ότι φαίνεται η παρέα το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.

Ως λάτρεις του Instagram όλοι μοιράζονται σε καθημερινή βάση με τους διαδικτυακούς φίλους τους φωτογραφίες από τις διακοπές τους. Βέβαια, όπως θα δεις, οι πιο εντυπωσιακές λήψεις είναι αυτές δίπλα στην πισίνα τη στιγμή του ηλιοβασιλέματος.