Ορφέας Αυγουστίδης: «Δεν σκέφτηκα να αρνηθώ τον ρόλο στον Σασμό λόγω της μητέρας μου, τα έχω ξεπεράσει αυτά»

1 Φεβρουαρίου 2022 09:50

Ορφέας Αυγουστίδης: «Δεν σκέφτηκα να αρνηθώ τον ρόλο στον Σασμό λόγω της μητέρας μου, τα έχω ξεπεράσει αυτά»

Ο Ορφέας Αυγουστίδης βρέθηκε στο χθεσινό late night του ΑΝΤ1 και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή του η πατρότητα και για τον Σασμό όπου συμπρωταγωνστεί με τη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη.

Ορφέας Αυγουστίδης: «Δεν σκέφτηκα να αρνηθώ τον ρόλο στον Σασμό λόγω της μητέρας μου, τα έχω ξεπεράσει αυτά».

Η γέννηση του γιου του

«Είναι 10 μηνών. Απόλυτα μου άλλαξε τη ζωή ο ερχομός του. Το συναίσθημα που ανοίγει είναι αδιαπραγμάτευτα κυρίαρχος. Είναι κάτι που ονειρευόμασταν».

Προτιμά να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης με τη δουλειά και όχι με τα προσωπικά του

«Ξεκινάει μία σχέση στην οποία είσαι υπόλογος με τα περιοδικά με ποιον είσαι με ποιον δεν είσαι, τι σου αρέσει και τι δεν σου αρέσει. Αν αλλάξεις γνώμη πρέπει να πεις γιατί άλλαξες γνώμη, θα πρέπει να δικαιολογηθείς. Είναι ένα παιχνίδι, ένα μέρος αυτής της διαδικασίας αλλά δεν με γοήτευε γιατί ένιωσα ότι είναι πιο αποτελεσματικό να μείνω προσηλωμένος στη δουλειά μου».

Ο Σασμός

«Ήταν δελεαστική πρόταση. Μου είχαν κάνει και άλλες προτάσεις αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Με τρόμαξε το καθημερινό γιατί είναι απαιτητικά τα γυρίσματα. Την πρώτη μέρα που παίξαμε μαζί με τη μητέρα μου στον Σασμό κοιταχτήκαμε έντονα, αποσυντονιστήκαμε, ήταν φορτισμένη περίεργα. Μετά κάναμε ότι δεν τρέχει τίποτα και αργότερα συνειδητοποιήσαμε ότι αυτό που συμβαίνει είναι πάρα πολύ ωραίο».

«Δεν σκέφτηκα να αρνηθώ τον ρόλο λόγω της μητέρας μου γιατί έχω ξεπεράσει τα όποια θέματα σε σχέση με τη συσχέτιση της παρουσίας μου στη δουλειά με τους γονείς μου. Δεν ήθελα να με συνδέουν ως ο γιος της Μαρίας ή ο γιος του Αυγουστίδη, ήθελα να υπερασπιστώ τη δική μου ταυτότητα».