Πάλι στα δικαστήρια με την πρώην γυναίκα του ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά, Ηλίας Κρασσάς: τι συνέβη τώρα

19 Νοεμβρίου 2018 15:10

Νέα μάχη και πάλι μπροστά στα βλοσυρά βλέμματα των δικαστών… Δεν έχει τέλος η διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Ηλία Κρασσά και της πρώην συζύγου του σχετικά με το σχολείο όπου φοιτούν τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει. Ο γνωστός επιχειρηματίας και νυν σύζυγός της Βίκυς Καγιά τώρα κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος της Ευαγγελίας Μπάρλα, για το… σχολείο των παιδιών τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο «Mr Fresh» και η πρώην σύζυγός του έδωσαν το παρών στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας για να συζητηθεί η αίτηση που είχε καταθέσει στις 10 Σεπτεμβρίου η πλευρά του επιχειρηματία. Όπως ανέφεραν οι δικηγόροι του στο ακροατήριο, η αίτηση αφορά την παραμονή των δύο παιδιών σε γνωστό ιδιωτικό σχολείο όπου φοιτούν, ενώ έχει ήδη εκδοθεί προσωρινή διαταγή που παρατείνει τη φοίτησή τους στο εν λόγω σχολείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας των παιδιών επιθυμεί να παραμείνουν στο ιδιωτικό σχολείο, ενώ η μητέρα – η οποία έχει και την αποκλειστική επιμέλεια – ζητά να αλλάξουν και να φοιτήσουν σε κάποιο δημόσιο. Όπως ανέφερε η συνήγορος της Ευαγγελίας στο δικαστήριο, εφόσον τα παιδιά έχουν ήδη εγγραφεί στο ιδιωτικό, η μητέρα τους συναινεί στο να παραμείνουν εκεί για το σχολικό έτος 2018-2019. Ωστόσο, παρά τη συναίνεσή της, ο Ηλίας Κρασσάς δεν φαίνεται πρόθυμος να αφήσει πίσω του την κόντρα…