Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: παντρεύονται! Η πρόταση γάμου του ηθοποιού

Δημοσιεύθηκε: 14 Φεβρουαρίου 2021 09:30
Πάνος Βλάχος - Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: παντρεύονται! Η πρόταση γάμου του ηθοποιού

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος παντρεύονται.

Το ζευγάρι των ηθοποιών είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και ο έρωτάς τους αποδείχθηκε τελικά πολύ μεγάλος και δυνατός, καθώς κατάφερε να ξεπεράσει μία κρίση στη σχέση τους πριν από λίγο καιρό.

Η ηθοποιός άθελά της πρόδωσε ότι ο σύντροφός της, της έκανε πρόταση γάμου.

Λίγο προτού μπει η νέα χρονιά πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram ένα κολάζ φωτογραφιών και σε μία από αυτές πόζαρε με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο δαχτυλίδι.

«Θα μου έπαιρνε ώρα να πω γιατί είναι σημαντική η κάθε φωτογραφία. Καταλήγω στο ότι οι άνθρωποι δίνουν σημασία στη στιγμή! (Και ο #oscarthegolden !)» έγραψε η ίδια στη λεζάντα.

Όπως λένε οι πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, η πολυπόθητη για κάθε ερωτευμένη γυναίκα πρόταση γάμου έγινε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, κατά τη διάρκεια του ρεβεγιόν.

Ήταν μια έκπληξη εκ μέρους του Πάνου Βλάχου, μια έκπληξη η οποία συγκίνησε πολύ την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που έσπευσε φυσικά να πει με δάκρυα στα μάτια το μεγάλο ναι.

Η σχέση του ζευγαριού έχει περάσει από τα σαράντα κύματα.

Οι δύο τους έφυγαν κάποια στιγμή για τις Ηνωμένες Πολιτείες, με σκοπό να κυνηγήσουν εκεί το όνειρό τους και εκεί πέρασαν τη μεγαλύτερη κρίση στη σχέση τους, η οποία τους έφερε στα πρόθυρα του χωρισμού.

Τελικά η αγάπη τους νίκησε κάθε εμπόδιο και όπως όλα δείχνουν, πολύ σύντομα θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους…

Πηγή: περιοδικό Ciao

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.