Οι τελευταίες φωτογραφίες του Ζάρλα απ’ το πάρτι γενεθλίων του – στο πλευρό του η Μιζεράκη

H τελευταία μέρα της άνοιξης ήταν και η δική του τελευταία. Ο Πάνος Ζάρλας, μετά το μοιραίο τροχαίο, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένεια, τους φίλους του. Τους φαν του, επίσης, από το παιχνίδι «Power of Love 1», όπου είχε στεφθεί νικητής.

Λίγες ώρες πριν το τραγικό δυστύχημα επί της Συγγρού, ο 28χρονος βρισκόταν στο σπίτι του, όπου η μητέρα του, Στέλλα Νικολάου, και οι αγαπημένοι του φίλοι του είχαν ετοιμάσει ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά του.

Τότε, ο Πάνος έβγαλε την τελευταία φωτογραφία με τη μητέρα του, στην οποία αγκαλιάζονταν για στερνή φορά. Οι λήψεις από εκείνη τη βραδιά αποτέλεσαν τις τελευταίες του. Καλό σου ταξίδι, Πάνο.

TIP

Πέρασε τις τελευταίες του στιγμές πολύ ευτυχισμένος.  Στο πλευρό του βρισκόταν και η πρώην σύντροφος του, Στέλλα Μιζεράκη – αν και είχαν χωρίσει μερικούς μήνες πριν – δείχνοντας μερικώς σημάδια επανασύνδεσης.

«Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι εκείνες τις τελευταίες δύο ώρες έδειχνε να τις περνάνε σαν να μην είχε μπει ποτέ η λέξη «χωρίζουμε»», λένε πηγές.