Παντρεύτηκαν κρυφά Miley Cyrus και Liam Hemsworth!

27 Δεκεμβρίου 2018 09:31

Μέτα από σχέση, σχεδόν, δέκα χρόνων η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth παντρεύτηκαν κρυφά!

Ο γάμος έγινε την Κυριακή και η 26χρονη τραγουδίστρια τον επιβεβαίωσε ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας «10 χρόνια αργότερα…».

Οι πρώτες φωτογραφίες κι ένα μικρό βίντεο κυκλοφόρησαν από τον φίλο του ζευγαριού Conrad Carr στο Instagram, ωστόσο η επιβεβαίωση έγινε από τη Cyrus την Τετάρτη.

Ο γάμος έρχεται ύστερα από μία ταραχώδη σχέση της τραγουδίστριας και του 28χρονου ηθοποιού. Το ζευγάρι είχε χωρίσει το 2013 και επανασυνδέθηκε το 2015.

Μέχρι πρόσφατα το ζευγάρι ζούσε μαζί σε ένα σπίτι στο Μαλιμπού το οποίο όμως κάηκε το καλοκαίρι από τις καταστροφικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στην Καλιφόρνια.

Ο Conrad Carr ο surfer φίλος της 26χρονης τραγουδίστριας και του 28χρονου ηθοποιού «ανέβασε» ένα βίντεο και μια φωτογραφία του στο Instagram story του, το οποίο έδειχνε τον Liam και τη Miley να κρατούν ένα μαχαίρι μαζί έτοιμοι να κόψουν μία τούρτα, ενώ και οι δύο ήταν επίσημα ντυμένοι.

Στο βίντεο μάλιστα απαθανατιζόταν και τα δύο αδέρφια του ηθοποιού Chris και Luke Hemsworth, ενώ στο βάθος φαίνεται κι ένας στολισμός με μπαλόνια σε ροζ χρώμα που γράφουν Mr &Mrs.