Πασχάλης Τερζής: Σπάνιο βίντεο με τον τραγουδιστή…

11 Δεκεμβρίου 2023 18:06

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, Πασχάλης Τερζής, τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ενώ έχει αντιμετωπίσει και διάφορα προβλήματα με την υγεία του και με δική του απόφαση, αποσύρθηκε από το τραγούδι.

Το Σάββατο, όμως, 9 Δεκεμβρίου, η κόρη του, Γιάννα Τερζή ανέβασε στο Instagram της ένα σπάνιο βίντεο με τον πατέρα της, μέσα από ένα αυτοκίνητο.

Δείτε το βίντεο

Πρόσφατα και έπειτα από αρκετά χρόνια έκανε μία μικρή επάνοδο, με την τηλεφωνική σύνδεση που είχε κατά τη διάρκεια ενός live του μουσικού σόου «J2US», για να μιλήσει για την Εύη Δρούτσα που διαγωνίστηκε με ένα κομμάτι του. «Πασχαλάκο μου είναι τιμή μου που τόσα χρόνια έχεις πει τόσα τραγούδια μου» είπε συγκινημένη η στιχουργός με τον Πασχάλη Τερζή να λέει: «Με έκανε κομμάτια πάλι. Ήμουν σίγουρος ότι θα βάλεις τα κλάματα και τα έβαλα εγώ πρώτος. Η Εύη το γέννησε αυτό το τραγούδι, έκλαιγε από την πρώτη στιγμή που μου διάβασε τους στίχους. Αυτό το τραγούδι είναι η ιστορία της ζωής της Εύης. Πέρασε δύσκολα αυτό το παιδί, είναι παλικάρι η Εύη. Είσαι σταθμός στη ζωή μου».