Πένυ Αγοραστού: Τι λέει για την σχέση της με τον Αργύρη Πανταζάρα

Δημοσιεύθηκε: 24 Φεβρουαρίου 2020 12:18
Πένυ Αγοραστού: Τι λέει για την σχέση της με τον Αργύρη Πανταζάρα

«Είμαι καλά. Είμαι ευτυχισμένη! Τουλάχιστον για τώρα δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω», ήταν τα λόγια της Πένυς Αγοραστού στην εφημερίδα Realnews για την σχέση της με τον Αργύρη Πανταζάρα. Η γνωριμία των δύο ηθοποιών έγινε σε κοινή καλλιτεχνική παρέα, με την καλή χημεία τους να αποτελεί την αφορμή αυτής της όμορφης σχέσης. Οι δυο τους μπορεί προς το παρόν να μην μένουν κάτω από την ίδια στέγη, ωστόσο περνούν πολλές ώρες μαζί γνωρίζοντας καλύτερα ο ένας τον άλλον.
Nα σημειώσουμε ότι η όμορφη ηθοποιός μιλώντας την Κυριακή το πρωί στην εκπομπή του ΟPEN «Έλα χαμογέλα» διευκρίνισε ότι με τον Αργύρη Πανταζάρα είναι πολύ καλοί φίλοι προστατεύει ο ένας τον άλλο αλλά «είναι μόνο φίλοι»…
Σύμφωνα με όσους τους γνωρίζουν καλά, πρόκειται για δύο διαφορετικούς χαρακτήρες, που έχουν, όμως, πολλά κοινά σημεία και τις ίδιες μεγάλες αγάπες, με μία από αυτές να είναι στο θέατρο. Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους ξεκίνησαν πριν από τα Χριστούγεννα, περίοδο κατά την οποία ξεκίνησε και το ειδύλλιο. Τόσο η Πένη Αγοραστού όσο και ο Αργύρης Πανταζάρας έχουν θέσει σε προτεραιότητα τη δουλειά τους και προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Πανταζα
Εκείνη συμμετέχει στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου», ενώ εκείνος στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Κόκκινο Ποτάμι». Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αργύρης Πανταζάρας υπήρξε για χρόνια ζευγάρι με την Έλλη Τρίγγου, που υποδύεται την Ασημίνα στις «Άγριες Μέλισσες», και, παρόλο που χώρισαν διατηρούν άριστες σχέσεις.