Μετά την ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά επικρατεί προβληματισμός στον ΑΝΤ1

Δημοσιεύθηκε: 15/03/2020 18:18
Μετά την ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά επικρατεί προβληματισμός στον ΑΝΤ1

Με την παρουσιάστρια της εκπομπής Φαίη Σκορδά θετική στον κορωνοϊο και τους συντελεστές να τίθενται σε καραντίνα, στον Αντ1 υπάρχει έντονος προβληματισμός τι θα γίνει με την πρωινή εκπομπή το επόμενο χρονικό διάστημα. Την ώρα αυτή συσκέψεις επί συσκέψεων των στελεχών του καναλιού προσπαθούν να βρουν μια λύση.  Ο κορωνοϊός έφθασε στη χώρα μας και αλλάζει την καθημερινότητά μας. Ο πανικός δεν ωφελεί σε τίποτα αυτές τις ώρες, η πρόληψη, όμως, σώζει ζωές. Στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά, με βάση τα μέτρα που ανακοινώνονται μέρα με την ημέρα, είπε για το μέλλον της εκπομπής τα εξής:

“Συζητήσαμε και αποφασίσαμε από Δευτέρα λίγο να ελαττώσουμε τους καλεσμένους εδώ. Δεν θα θέλαμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση ηθοποιούς να έρχονται στην εκπομπή. Όλοι πρέπει να προστατεύουμε τους άλλους”.
Πρόληψη και υπευθυνότητα είναι τα σημαντικότερα όπλα κατά του κορονοϊού και η απόφαση αυτή που πήραν στο Πρωινό για το επόμενο χρονικό διάστημα είναι σημαντική.

Ωστόσο την πρόλαβαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε όπου βρέθηκε θετική στον ιό covid 19 και σαφώς αυτό ανατρέπει και σχέδια του καναλιού.