Ποιος είπε ότι χώρισαν; Νατάσα Καλογρίδη-Αλέξανδρος Λυκουρέζος τράβηξαν τα βλέμματα με νέα, κοινή τους έξοδο (φωτoγραφίες)

19 Νοεμβρίου 2018 21:07

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν χωρίζουν, ό,τι κι αν λένε οι φαρμακόγλωσσες. Νέα  κοινή έξοδος στο θέατρο για τη Νατάσα Καλογρίδη και τον Αλέξανδρο Λυκουράζο. Ο καταξιωμένος δικηγόρος και η εκρηκτική καλλιτέχνιδα, παρόλο που αποφεύγουν να μιλούν για το αν είναι ζευγάρι ή όχι, συνεχίζουν τις εξόδους και τις επίσημες εμφανίσεις σε θεατρικές παραστάσεις. Αυτή τη φορά, μάλιστα, οι δυο τους έδωσαν το «παρών» στο θέατρο Ήβη και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Χτυποκάρδια στο θρανίο» σε σκηνοθεσία Λάκη Λαζόπουλου.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Μάρτη, έζησαν ένα δυνατό έρωτα που δεν κράτησαν κρυφό από τα φώτα της δημοσιότητας και από τα τέλη του καλοκαιριού κυκλοφόρησαν φήμες πως έχουν τραβήξει δρόμους χωριστούς, Μια νέα βραδινή κοινή έξοδος τους, όμως, αποκαλύπτει πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι και πως συνεχίζει να υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση ανάμεσά τους.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγους μήνες, όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν χάρη στον φίλο τους Νίκο Κοκλώνη, με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την Νατάσα Καλογρίδη να κάνουν την μια επίσημη έξοδο μετά την άλλη. Θεατρικές παραστάσεις, χαλαρές βόλτες για φαγητό, έξοδοι στα μπουζούκια, αλλά και ένα ταξίδι στη μαγευτική Βενετία, ήταν αρκετά για να μιλήσουμε για ένα ζευγάρι που ήταν αχώριστο.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Νατάσα Καλογρίδη, Γιάννης Σμαραγδής

Ωστόσο, τον Αύγουστο, άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα σενάρια χωρισμού, αναφέρει το tlife.gr. Οι δυο τους κράτησαν αρχικά χαμηλό προφίλ με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο να στέλνει επίσημη ανακοίνωση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα περί χωρισμού και γενικά σε ό, τι αφορά την προσωπική μου ζωή, σας παρακαλώ να μην ασχολείστε περαιτέρω και να μην ανακυκλώνετε αναληθή δημοσιεύματα».

TIP Ό,τι κι αν έγινε στην προκειμένη να προσθέσουμε πως η Νατάσα κέρδισε τις εντυπώσεις, και με τα εκκεντρικά της σκουλαρίκια.