Πωλείται το ακίνητο που πέρασε τις τελευταίες του ώρες ο Παντελής Παντελίδης προς 1.500.000 ευρώ

Δημοσιεύθηκε: 14 Φεβρουαρίου 2021 11:32
Πωλείται το ακίνητο που πέρασε τις τελευταίες του ώρες ο Παντελής Παντελίδης προς 1.500.000 ευρώ

Ένα ακόμα κεφάλαιο στο τραγικό τέλος του Παντελή Παντελίδη κλείνει με το πωλητήριο στο ακίνητο που πέρασε τις τελευταίες του ώρες

Το πολυτελές ακίνητο που βρίσκεται σε ειδυλλιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα αναζητά τον νέο του ιδιοκτήτη αντί του ποσού του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Μιλάμε για μία μονοκατοικία στην περιοχή του Ελληνικού, τεσσάρων επιπέδων με εσωτερικό ανελκυστήρα, συνολικού εμβαδού 500 τ.μ. που κατασκευάστηκε το 2006 και απευθύνεται στην ελίτ των νοτίων προαστίων και σε όσους «αναζητούν ένα ειδυλλιακό καταφύγιο, αλλά αρκετά κοντά στην πολυσύχναστη πόλη της Αθήνας», όπως γράφει χαρακτηριστικά η αγγελία το μεσιτικό γραφείο.

Στη δικογραφία της υπόθεσης Παντελίδη, η οποία μπήκε στο αρχείο, υπάρχει παραγγελία του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για τη διενέργεια έρευνας σχετικά με το αν τελέστηκε από τους ιδιοκτήτες της βίλας η πράξη ανθρωποκτονίας από αμέλεια διά παραλείψεως. Το σκεπτικό ήταν ότι δεν απέτρεψαν τον Παντελίδη να οδηγήσει το αυτοκίνητό του, αν και τελούσε σε κατάσταση μέθης, όταν έφυγε από την παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, ενώ πληροφορίες θέλουν την οικογένεια του τραγουδιστή να έχει καταθέσει σχετική μήνυση.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.