Ψάξε, ψάξε, θα το βρεις: τι συνέβη κι όλοι αναζητούν ερωτικά βίντεο των Pussy Riot (φωτογραφία)

2 Δεκεμβρίου 2018 16:26

Μα τι γίνεται; Δεν θα τα βρουν, τελικά; Η Nadezhda Tolokonnikova και οι Pussy Riot βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες πολύ ψηλά στις αναζητήσεις στο site ερωτικών βίντεο, PornHub, μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε η πρώτη κατά την οποία μίλησε για την καλλιτεχνική και σεξουαλική ζωή της.

Η ίδια είναι, ως γνωστόν, επικεφαλής των ακτιβιστριών Pussy Riot, που αύξησαν τη φήμη τους το 2012 μετά την παράστασή τους σε ρωσικό ορθόδοξο ναό που οδήγησε σε ομαδικές συλλήψεις από την αστυνομία.

Οι τρεις κατηγορούμενες απέκτησαν δημοσιότητα στο εξωτερικό, λόγω της κακής μεταχείρισής τους, ενώ βρίσκονταν υπό κράτηση. Η Tolokonnikova μάλιστα είχε φυλακιστεί σε φυλακές που βρίσκονται στην περιοχή Krasnoyarsk της Σιβηρίας με την πρόφαση ότι θα βρισκόταν κοντά στο χωριό καταγωγής της. Τον Νοέμβριο του 2012, ο Putin έδωσε χάρη στις τρεις ακτιβίστριες σε μια κίνηση “καλής θέλησης” η οποία δεν περιόρισε τη δράση τους η οποία επεκτάθηκε και έξω από τα σύνορα της χώρας.

Για όλα τα παραπάνω η Nadezhda μίλησε σε έναν διάσημο Ρώσο blogger, σε μια συνέντευξη στην οποία στάθηκε στις εμφανίσεις της το 2008 με την αναρχική οργάνωση Voina (προπομπό των Pussy Riot), στις οποίες συγκαταλέγεται και ένα ομαδικό δημόσιο όργιο με το οποίο ήθελαν να περάσουν, όπως λέει η ακτιβίστρια, πολιτικά μηνύματα.

Το όργιο είχε λάβει χώρα στο Μουσείο Βιολογίας της Μόσχας, στις 29 Φεβρουαρίου του ’08 και την εποχή εκείνη η Tolokonnikova ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Μεταξύ άλλων, η Tolokonnikova είπε, όπως μεταδίδει το RT: «Δεν προσδιορίζω τον εαυτό μου ως αποκλειστικά γυναίκα. Έχω πολλά ανδρικά χαρακτηριστικά και σε κάποιες σχέσεις μου έχω συμπεριφερθεί ως άνδρας». Ακόμη είπε πως στη φυλακή είχε σεξουαλικές επαφές με άλλες γυναίκες.

Η ίδια άλλωστε αυτοπροσδιορίζεται ως «πανσεξουαλική». Αυτή την περίοδο η 28χρονη περιμένει το δεύτερό της παιδί ενώ παράλληλα, προωθεί το νέο της βιβλίο, Read & Riot: A Pussy Riot Guide to Activism.

TIP Η φωτογραφία είναι από το «Orgy in the Museum». Το βίντεο… πού;

Αποτέλεσμα εικόνας για Pussy Riot sexy video