Πώς δραπέτης τραγουδιστής χρησιμοποιούσε το όνομα της Φαίης Σκορδά

Αυτά είναι που λέμε απ’ τα άγραφα. Πώς η Φαίη Σκορδά ενεπλάκη με απόδραση καταζητούμενου επί 17 χρόνια  από τις Αρχές Ασφαλείας; Η ιστορία έχει ως εξής: Πρόκειται για τραγουδιστής, που παράλληλα γύριζε βίντεο κλιπ με δικές του επιτυχίες και συμμετείχε σε τηλεοπτικές εκπομπές, παριστάνοντας τον ανταποκριτή διεθνούς ενημερωτικού τηλεοπτικού Δικτύου, αλλά και τον δημοσιογράφο. Ένα θέμα που συζητήθηκε στο Πρωινό. Και για έναν, όμως, ακόμα λόγο.

Όπως είπε συνεργάτιδα της παρουσιάστριας, ο 45χρονος είχε πάει σε ένα σπα και είχε εμφανιστεί ως συνεργάτης της εκπομπής, χρησιμοποιώντας μάλιστα το όνομα της Φαίης για να μπει όνομα.

«Παιδιά τι είναι αυτά που γίνονται; Μη με μπλέκετε σε τέτοιες ιστορίες! Αυτός ο κύριος χρησιμοποιούσε το όνομά μου;» είπε εμβρόντητη η παρουσιάστρια.

«Δεν απέσπασε μεγάλο χρηματικό ποσό. Πήρε μόνο 5 ευρώ γιατί δεν είχε να πάρει μετρό. Μας το είπαν από το σπα», απάντησε ο Άρης Καβατζίκης.

Για την ιστορία, ο κύριος πήρε άδεια από τη φυλακή της Αλικαρνασσού λόγω καλής διαγωγής πριν από 17 χρόνια, δε γύρισε ποτέ πίσω και… τον κέρδισε η showbiz.

Το θέμα από μόνο του είναι ανατριχιαστικό. Το θράσος ορισμένων έχει ξεπεράσει τα επιτρεπτά όρια και μπορεί να μπλέξεις από εκεί που δεν το περιμένεις. Η Φαίη ασφαλώς και ανησύχησε, αφού το όνομά της κιόλας ενεπλάκη με καταζητούμενο. Απολύτως λογικό.