«Είναι λυπηρό να βλέπεις μία εικόνα όπως εσύ…» γιατί οι φαν της επιτίθενται στη Βικτώρια Μπέκαμ

Δημοσιεύθηκε: 9 Σεπτεμβρίου 2019 08:18
"Είναι λυπηρό να βλέπεις μία εικόνα όπως εσύ…» γιατί οι φαν της επιτίθενται στη Βικτώρια Μπέκαμ

Στο στόχαστρο των φαν της έχει βρεθεί η Βικτώρια Μπέκαμ από τη στιγμή που ανέβασε μία φωτογραφία από τη νέα της κολεξιόν.
Τι συνέβη όμως και εξοργίστηκαν οι φαν της; Στη φωτογραφία δείχνει μία κοπέλα να φοράει ένα φόρεμα που έχει τυπωμένες επάνω στο ύφασμα αλυσίδες, ωστόσο αυτό που προκάλεσε το άγριο κράξιμο είναι το αποστεωμένο μοντέλο που φοράει το φόρεμα.

Μπεκ

Άμεση ήταν η αντίδραση των φαν της οι οποίοι άσκησαν έντονη κριτική σε αυτό που είδαν.
Ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: «Ταΐστε το μοντέλο, θα πεθάνει αν παραλείψει το επόμενο γεύμα του. Είναι λυπηρό να βλέπεις μια εικόνα όπως εσύ, να προωθεί αυτά τα αρρωστιάρικα μοντέλα» ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτή η γυναίκα έχει μια μικρή κόρη και εξακολουθεί να πιστεύει πως η χρήση τέτοιων μοντέλων, είναι σωστή. Θα έπρεπε να χρησιμοποιεί όλους τους τύπους σώματος στις καμπάνιες της» με έναν τρίτο να αναφέρει: «Τα μοντέλα σου γίνονται όλο και πιο αδύνατα. Αυτό διδάσκεις στην κόρη σου και στα άλλα νεαρά κορίτσια; Είναι πολύ λάθος Βικτόρια».
Και φυσικά τα σχόλια δεν σταμάτησαν εκεί: «Τρομάζω και μόνο που την κοιτάζω. Και τρομάζω ακόμη περισσότερο σκεπτόμενος το πόσο άρρωστη πρέπει να είναι» τόνισε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Δώστε της να φάει. Δείχνει τόσο άρρωστη».

 

Μπεκ

Λανσάρισμα της νέας της κολεξιόν

Η Βικτόρια Μπέκαμ μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών που δείχνουν μοντέλα να ποζάρουν στον δρόμο έξω από το Lloyds Building στο κέντρο του Λονδίνου την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα, σε μία από αυτές πόζαρε και η ίδια με το φόρεμα αυτό –το οποίο είχε φορέσει και τον Ιούνιο– και έγραψε στην λεζάντα: «Επιστροφή στη δουλειά και ενθουσιασμένη που ξεκινώ το λανσάρισμα της κολεξιόν μου VBAW19 με το σχέδιο με τις αλυσίδες, ένα από τα βασικά στοιχεία της κολεξιόν. Η σειρά αυτή είναι ο δικός μου ορισμός για τη θηλυκότητα και αποτελεί μέρος αυτού που ορίζω ως τη σύγχρονη θηλυκή αλφάβητο».

Μπεκ