Ραμόνα Βλαντή: «Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι τριτοκλασάτη»

Δημοσιεύθηκε: 14/02/2020 16:06
Ραμόνα Βλαντή: «Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι τριτοκλασάτη»

Ένα… κακό λόγο για όλους είχε η πάντα δηκτική Ραμόνα Βλαντή. Η πρώτη νικήτρια του «My Style Rocks» σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε για την Κιάρα, την Έλενα Χριστοπούλου αλλά και τη Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δεν ντύνω την Κιάρα
Δεν μετανιώνω που δεν είμαι εκεί. Όχι, δεν ντύνω την Κιάρα. Αν την έντυνα εγώ, δεν θα την έντυνα έτσι, θυμίζει Φουρέιρα του 2000. Εγώ ξέρω ότι την ντύνει ο στυλίστας της Φουρέιρα. Η Κιάρα φόρεσε κάποια κομμάτια που τα έχω κι εγώ. Το έκαναν θέμα, επειδή προφανώς πουλάει το όνομά μου ακόμα.

Η Χριστοπούλου δεν κάνει για το «My Style Rocks»
Η κυρία Χριστοπούλου μπορεί να έχει πάρει βαριά αυτά που είπα, αλλά δεν είπα κάτι κακό γιατί την θαυμάζω πολύ. Επιμένω όμως ότι δεν κάνει γι’ αυτό το παιχνίδι. Δεν μου έγινε καμία πρόταση για το «My Style Rocks». Είναι δεύτερη χρονιά που διαλέγουν μια περσόνα που δεν έχει σχέση με τη μόδα. Και πέρυσι ήταν αποτυχία και φέτος είναι, καλά να πάθουν. Πέρυσι πήραν την κυρία Μαγγίρα και φέτος την κυρία Χριστοπούλου. Ελπίζω να την δω στο «GNTM», μη χάσει τη θέση της γι’ αυτό. Τα χρήματα φέτος είναι καλύτερα από πέρυσι. Η θέση της είναι στο GNTM γιατί αυτή είναι η δουλειά της.

H Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι τριτοκλασάτη
Αν ήμουν κριτής, θα έκρινα τη Δήμητρα Αλεξανδράκη πολύ αυστηρά. Δεν ξέρω γιατί πήγε. Γιατί να πάει; Επειδή έχει πέντε τσάντες που δεν είναι καν αληθινές; Συμφωνώ για το «δευτεροκλασάτη» κι εγώ το πάω ένα βήμα παραπέρα και τη λέω «τριτοκλασάτη», είπε μεταξύ άλλων η Ραμόνα Βλαντή.