Ρεπορτάζ: Όλο και πιο έντονες οι φήμες για κόψιμο του Master Chef

25 Μαρτίου 2019 19:00

Αυτήν την τετραετία, το “πάρτι” ξεκίνησε νωρίς. Μάλλον για πανηγύρι μιλάμε δηλαδή, αλλά τέλος πάντων. Πού το πάμε όμως… Στα προεκλογικά πάρτι! Και αναλύουμε ευθύς αμέσως, κάνοντας focus στο “νόστιμο” θέμα που βρίσκεται στο στόχαστρό μας και στο σχετικό ρεπορτάζ.

Εξαιτίας της διαφημιστικής πτώσης που αναμένεται να φέρουν οι εκλογές τoν Μάιο, που λέτε, η διοίκηση του Star επεξεργάζεται το ενδεχόμενο να «παγώσει» το «Masterchef 3». Αυτό βεβαίως όσο θα διαρκέσουν οι δύο εκλογικές αναμετρήσεις. Σκοπός, ακριβώς για να μη χάσουν τα “πελατάκια”, να το επαναφέρουν αμέσως μετά το τέλος των εκλογών για την τελική ευθεία, έως την ανάδειξη του νικητή.

Το σενάριο σε αυτήν την περίπτωση

Σε τέτοια περίπτωση, ακριβώς επειδή το ριάλιτι μαγειρικής που θα αποσυρθεί προσωρινά τα πάει πολύ καλά με τη “μαμά” AGB, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα μεταδίδονται ξένες ταινίες. Κάτι που αποφέρει πολλά, όπως έχει φανεί και στο παρελθόν, ειδικά στο “φιλμο-λάγνο” (και πολύ μας αρέσει αυτό) Star.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ της εφημερίδας του Νίκου Χατζηνικολάου, οι ιθύνοντες του καναλιού φέρεται να έχουν συνυπολογίσει την πιθανή πτώση της τηλεθέασης. Μια τέτοια πτώση, δε, ίσως ευνοήσει, λένε οι ίδιοι, προσωρινά όσους ανταγωνιστές συνεχίσουν με πρωτότυπο πρόγραμμα. Ωστόσο, αξιολογούν ως πιο σημαντικό να κρατήσουν τα «χρυσά» επεισόδια που οδηγούν στον τελικό και μετά τις εκλογές. Ίδωμεν γιατί μέχρι τότε… (καταλάβατε).