Ρεπορτάζ: ρυθμίζει χρέη 7 εκ. ευρώ ο Πλούταρχος και θα κάνει πιο ανέμελα Χριστούγεννα

19 Νοεμβρίου 2018 19:53

Να είσαι υπόλογος στην εφορία και μάλιστα για χρέη όχι ενός, ούτε δύο, αλλά επτά εκατομμυρίων ευρώ δεν το λες και λίγο… Αυτή ακριβώς είναι η περίπτωση του δημοφιλή τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχου, ο οποίος, μετά από περιπέτειες, ξεκινά να τα ρυθμίζει και ως εκ τούτου, θα κάνει ένα τσακ πιο ανέμελα, πιο οικογενειακά Χριστούγεννα. Κατάφερε μετά από πολυετή δικαστικό αγώνα να βρει την ηρεμία του και από τα τέλη Οκτώβρη έχει μπει σε τροχιά αποπληρωμής των χρεών του.

Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθήνας, ο τραγουδιστής, που κατηγορείται για χρέη προς το Δημόσιο, υποστήριξε μέσω της συνηγόρου του, ότι αποπληρώνει κανονικά τις οφειλές του. Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, ο Γιάννης Πλούταρχος είχε αρχικά καταβάλει το συνολικό το ποσό των 60.000 ευρώ από τα 120.000 ευρώ, ωστόσο έχασε τη ρύθμιση. Τελικά, όπως αναφέρθηκε στο ακροατήριο, κατόρθωσε να προχωρήσει από τα τέλη Οκτώβρη σε νέα, αφού έχει και άλλες οφειλές, και συνεχίζει να πληρώνει κανονικά τις οφειλές του, αφού έχει ήδη καταβάλει την πρώτη δόση.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το δικαστήριο αποφάσισε την αναστολή της ποινικής δίωξης σε βάρος του, δίνοντάς ρητή δικάσιμο για να ελέγξουν την πορεία της υπόθεσης.

Στον Γιάννη Πλούταρχο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ το 2013 επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους περίπου 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Τώρα, όμως, όλα φαίνεται πως πήραν σιγά σιγά το δρόμο τους!