Ρεπορτάζ: Νέα στοιχεία-αποκάλυψη για τη διαθήκη της Ζωής Λάσκαρη

Δημοσιεύθηκε: 20 Ιουλίου 2019 11:30
Ρεπορτάζ: Νέα στοιχεία-αποκάλυψη για τη διαθήκη της Ζωής Λάσκαρη

Τι περιλαμβάνει, τελικά, η κληρονομιά της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη; Τι ακριβώς δικαιούνται οι κόρες της; Κι αν τα είχε όλα τακτοποιημένα γιατί «σφάζονται» στον «βωμό» της θρυλικής της βίλας στο Πόρτο-Ράφτη;

Η αξέχαστη «Ζωίτσα’ όλα της Ελλάδας είχε τακτοποιήσει τα περιουσιακά της στοιχεία εδώ και πολλά χρόνια. Πολύ προτού αφήσει τα εγκόσμια.

Τα δικαιώματα απ’ τη Φίνος Φιλμ

Κι εδώ πρέπει να σημειώσουμε πέρα απ’ τα ακίνητα, κόρες της, Μάρθα και Μαρία Ελένη, κληρονομούν τα πνευματικά δικαιώματα της ηθοποιού στις ταινίες της Φίνος Φιλμ. Άλλωστε η Ζωή ήταν η μόνη Ελληνίδα ηθοποιός που δε συνεργάστηκε με καμία άλλη εταιρία παραγωγής εκτός από τη Φίνος Φιλμ.

Ε, λοιπόν, αυτός ακριβώς είναι ένας ακόμα λόγος για μεταξύ τους διαμάχη. Άντε να τα μοιράσεις και να τα διεκδικήσεις και να… να… να… Βέβαια, με μπαμπά τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, η Μαρία Ελένη τουλάχιστον αναφορικά με τα δικαιώματα με τα φιλμ όπου πρωταγωνίστησε, γιατί η Ζωή από πιτσιρίκα πρωταγωνίστρια ήταν, έχει αβάντα.

Θα δείξει.

TIP

Για φινάλε, να τονίσουμε για όσους δεν το γνωρίζουν, πως η Ζωή ήταν η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του θρυλικού Φιλοποίμηνα Φίνου. Δεν συνέκρινε καμία άλλη μαζί της και το έλεγε ευθέως παντού.