Πόσο ζηλεύει η Ρέβη τον Τότσικα; «Της έριξα ένα χαστούκι, του τριβόταν…» (βίντεο)

«Δεν έχω νιώσει ποτέ ανασφάλεια δίπλα στον Αποστόλη.  Δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα», είπε στον τηλεοπτικό αέρα η αγαπημένη, ταλαντούχα φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, αναφερόμενη στον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της. Τον πολύ νεότερό της και πολύ… νόστιμο, ηθοποιό Αποστόλη Τότσικα.

Δεν έμεινε εκεί, όμως: «Πιο πριν ήμουν τρομερά ζηλιάρα. Ζήλευα γιατί ένιωθα ότι με γράφανε αυτές που τον πλησιάζανε. Ακόμα έρχονται και του την πέφτουνε. Έχει τύχει να είμαστε σε πρεμιέρα κι εγώ να φεύγω και να είναι μια επώνυμη γυναίκα και να του λέει κάτι. Ο Αποστόλης, όμως, μου τα λέει».

Και συνέχισε ακάθεκτη, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω ρίξει χαστούκι σε μια κοπέλα γιατί ήταν τρομερά προκλητική. Είχε πολύ κόσμο στο μπαρ και περνούσε και πίεζε το στήθος της πάνω στον Αποστόλη. Ξαναπερνάει, της λέω μπορείς να περάσεις απ’ έξω από το τραπέζι μας αν γίνεται; Και μου λέει… άντε στο διάολο. Ξαναπερνάει, ξανατρίβεται, της ρίχνω μια ανάποδη, την πιάνω από το μαλλί, τη ρίχνω, την πήραν σηκωτή οι φίλοι της και έφυγαν».

Μια χαρά σε βρίσκουμε, Ρουλάκι! Μια χαρά!!