Ποια ψιθυρίζουν οι φήμες πως θα είναι η νικήτρια του GNTM: δες την τελική 4άδα

26 Νοεμβρίου 2018 14:33

Παιδιά, τι να σας πω… Πέφτω απ’ τα σύννεφα. Προσωπική μου εκτίμηση, πως η Μαριάννα Παινέση -και λόγω απίστευτης ομορφιάς και λόγω χαρακτήρα- πρέπει να είναι η νικήτρια του GNTM. Μετά, ίσως και πρώτη θα έλεγα την Εύη Ιωαννίδου. Γιατί έχει «καθαρόαιμο», ελληνικό πρόσωπο. Πλην όμως, έχει βγάλει τέτοιο τουπέ που δύσκολα γίνεται συμπαθής. Ναι, ΟΚ, το ξέρουμε ότι είναι όμορφη. Κούκλα για την ακρίβεια – αν και με τεράστιες πλάτες. Ανδρικές σχεδόν. Ωστόσο, άλλα βλέπω εγώ, άλλα η Βίκυ Καγιά και οι λοιποί κριτές του GNTM.

Ο μεγάλος τελικός, τον οποίο θα δούμε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας στις 19 Δεκεμβρίου, ήδη γυρίστηκε και σύμφωνα με τις φήμες μόνο το τελευταίο μισάωρο θα είναι live. Όπως ακριβώς -αν θυμάστε- είχε γίνει και στο Master Chef προκειμένου να μην γνωστοποιηθεί ο νικητής – ήταν ο Τιμολέων Διαμαντής. Σύμφωνα, λοιπόν, με τη γνωστή, λατρεμένη (έτσι κι αλλιώς) τηλε-κριτικό Τίνα Μεσσαροπούλου:  Στον τελικό έφτασαν η Μαριάννα Παινέση, η Ειρήνη Καζαριάν, η Εβελίνα Σκίτσκο και η Άννα Αμανατίδου.  Η  δε Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι μεγάλη νικήτρια θα είναι η Εβελίνα.

Αποτέλεσμα εικόνας για μαριάννα παινέση

Μαριάννα Παινέση

Αποτέλεσμα εικόνας για Ειρήνη Καζαριάν

Ειρήνη Καζαριάν

Άννα Αμανατίδου

Αποτέλεσμα εικόνας για εβελινα σκιτσκο

Εβελίνα Σκίτσκο

TIP Τι να πω εδώ; Πως ήταν η μόνη που δεν μ’ άρεσε η αλλαγή στο μαλλί της; Είχε ένα υπέροχο καστανόξανθο χείμαρρο και της το έκαναν κιτρινωπό ξανθό και κοντό και μοιάζει πια λες και έχει… πέντε τρίχες στο κεφάλι της; Ότι πάντως την αβαντάρουν απ’ την αρχή του παιχνιδιού, είναι γεγονός. Κάτι που έχει επισημάνει και η… τσουχτρίτσα Εύη ουκ ολίγες φορές. Μου κάνει εντύπωση, πάντως. Όχι για το κορίτσι. Εξάλλου, γράφει καταπληκτικά στον φακό. Απλώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ. Ούτε με το ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑ. Περί ορέξεως βέβαια… Μαριάννα και πάλι Μαριάννα, θα σου πω και who cares? Εγώ έχω αετίσιο μάτι. Όσο για τους κριτές του GNTM, ΟΚ, whatever…

Ντονατέλλα Αδάμου