Σαρωτική Ελεονώρα Μελέτη: μετά τον Νίκο Μουτσινά, είναι το «γερό χαρτί» του Open

Δημοσιεύθηκε: 06/03/2019 20:40
Σαρωτική Ελεονώρα Μελέτη: μετά τον Νίκο Μουτσινά, είναι το "γερό χαρτί" του Open

Είναι μια όμορφη, μορφωμένη, έμπειρη γυναίκα. Και ατακαδόρισσα. Αυτό ίσως σάς κάνει να πιστεύετε ότι το target group, οι φανατικοί της ανήκουν στο αντρικό φύλο. Είναι έτσι;

Όχι. Η Ελεονώρα Μελέτη και «Μετά τα μεσάνυχτα» σκίζουν.   Στη ζώνη της, «χτυπάει» πρωτιά, ούσα το δεύτερο, «γερό χαρτί» του Open μετά τον Νίκο Μουτσινά, που αποτελεί το αδιαμφισβήτητο πουλέν του καναλιού.

Τα ποσοστά

Το «Μετά τα μεσάνυχτα» νίκησε στη μεταμεσονύκτια ζώνη. Τα ποσοστά; στο σύνολο κοινού έκανε μέσο όρο 22,4%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό, δηλαδή τον ΣΚΑΪ που συγκέντρωσε το 12%.  Στο δυναμικό κοινό με ποσοστό 17,3% η Μελέτη  άφησε πίσω ξανά το «Βινύλιο» με  5,3 μονάδες. (ΣΚΑΙ 12%)

Οι πιο πιστές φαν της

Η εκπομπή της Τρίτης έχει εξαιρετικά  φανατικό κοινό, τις γυναίκες ηλικίας 15-24, οι οποίες έδωσαν στην εκπομπή σε τέταρτο το ποσοστό του 50,4%! Γενικότερα, οι γυναίκες αποτελούν τις πιο πιστές φαν της – κάτι πολύ καλό, αν σκεφτείς ότι στην Ελλάδα τα θηλυκά «πλεονάζουν». Ουχί οι άντρες. Άσε που αποτελούν και το πιο δυναμικό καταναλωτικό κοινό. Ό,τι καλύτερο δηλαδή και για να «τσιμπήσει» η εκπομπή της Κεφαλονίτισσας έξτρα σπόνσορες.

ΝΤΟΝ.Α.