Σασμός: Στα μαχαίρια Μαρίνα και Παύλος για τον Αντώνη

Συντάκτης: Newsroom

5 Αυγούστου 2022 08:30

Σασμός: Στα μαχαίρια Μαρίνα και Παύλος για τον Αντώνη

Ο ερχομός του Παύλου σπέρνει τον πανικό στον δεύτερο κύκλο στον Σασμό. Και δημιουργεί πολλά προβλήματα, όχι μόνο στους Σταματάκηδες, αλλά και τους Βρουλάκηδες.

Στον Σασμό ο Παύλος έρχεται με ένα και μοναδικό στόχο. Να συνεχίσει τη βεντέτα με τους Σταματάκηδες, τους οποίους θεωρεί υπαίτιους για όλα τα δεινά των Βρουλάκηδων. Όλα ξεκίνησαν από τον θάνατο του πρώτου ξαδέλφου του, Μάρκου, από τον Βασίλη Σταματάκη και ολοκληρώνονται με τον θάνατο του Άγγελου.

Ο Παύλος και ο Μάρκος ήταν σαν αδέλφια και ο πρώτος έδωσε εντολή θανάτου στις φυλακές για τον Βασίλη Σταματάκη επειδή σκότωσε τον Μάρκο. Τώρα έχει βάλει στο μάτι τον Μαθιό κατά κύριο λόγο εξαιτίας του θανάτου του Άγγελου.

Όμως δεν είναι μόνο οι Σταματάκηδες που έχουν πρόβλημα με την παρουσία του. Και για τους Βρουλάκηδες ισχύει το ίδιο. Μάλιστα, περισσότερα προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει η Μαρίνα, η οποία γίνεται έξαλλη μαζί του.

Ο Παύλος έχει ενστάσεις για τον γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη στη σειρά του Alpha, με αποτέλεσμα να μπαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι κι η Μαρίνα να… εκρήγνυται.

Όταν ο Παύλος καταφθάνει στο χωριό, η γιαγιά Ειρήνη τον αγκαλιάζει σφιχτά και τον υποδέχεται ξανά στην οικογένεια

Η Μαρίνα αρχικά χαίρεται που επέστρεψε ο ξάδερφος του άντρα της, αλλά δεν θα αργήσει να το μετανιώσει.

Από τη μία η Μαρίνα αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια με την παρουσία του εκεί. Αφού ξέρει ότι οι Σταματάκηδες θα μείνουν μακριά από την οικογένειά τους. Αρκετό αίμα έχει χυθεί. Σύντομα, όμως, η Μαρίνα θα συνειδητοποιήσει ότι ο Παύλος έχει έρθει με έναν και μοναδικό σκοπό, που είναι να πάρει εκδίκηση. Ο Παύλος γίνεται δικτάτορας μέσα στην οικεία των Βρουλάκηδων και απαιτεί να γίνεται πάντα το δικό του. Ο Παύλος έχει γίνει σκιά της Μαρίνας και ελέγχει κάθε της βήμα.

Δεν θα αργήσει να μπει εμπόδιο στη σχέση της με τον Αντώνη. Αφού ενοχλείται που ακόμη και μετά από τόσα χρόνια η Μαρίνα βρήκε αλλού την αγάπη. Ωστόσο, ο Αντώνης δε θα το βάλει κάτω και προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα της ζωής του να κάνουν επιτέλους αυτό το βήμα. Η γυναίκα στην αρχή προβληματίζεται. Αλλά η Αργυρώ της τονίζει έντονα ότι πρέπει να κάνει αυτό που πραγματικά θέλει εκείνη, αφού έχει περάσει πολλά.

Τότε, η Μαρίνα έρχεται σε τεράστια σύγκρουση με τον Παύλο, ύστερα απ’ όλη την πίεση που έχει υποστεί και του τονίζει ότι θα παντρευτεί με τον Αντώνη. Η Μαρίνα και ο Αντώνης ορίζουν ημερομηνία γάμου κι είναι έτοιμοι επιτέλους να ζήσουν μαζί ως ζευγάρι. Πώς θα αντιδράσει όμως ο Παύλος;