Δημήτρης Ουγγαρέζος: σε αναμμένα κάρβουνα με την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα! Από δήμαρχος- κλητήρας μέσα σε ένα βράδυ!

13 Ιανουαρίου 2021 11:14

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα Δημήτρης Ουγγαρέζος λόγω της επιστροφής του Γιώργου Λιάγκα στο πρωινό δίπλα στη Φαίη Σκορδά.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε αναλάβει ρόλο συμπαρουσιαστή τους τελευταίους μήνες στο πρωινό του ΑΝΤ1 στο πλευρό της Φαίη Σκορδά. Αυτό φαινόταν ξεκάθαρα από την πρώτη κιόλας ημέρα που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κλήθηκε να σηκώσει το βάρος της κακής επιλογής των συντελεστών που βρέθηκαν στο πάνελ της εκπομπής.

Οι σχέσεις του με τον Γιώργο Λιάγκα είναι αυτό που λέει ο λαός  μακριά και αγαπημένοι. Για μία πολύ μεγάλη χρονική περίοδο υπήρχε μία άγρια κόντρα μεταξύ τους με δηλώσεις εκατέρωθεν και καρφιά που έφευγαν από τον έναν προς τον άλλον.

Είναι γεγονός ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στήριξε αρκετά την Φαίη Σκορδά στην δύσκολη περσινή και φετινή τηλεοπτική σεζόν και αυτή τη στιγμή θα αναγκαστεί να μπει σε δεύτερη μοίρα πίσω από το Γιώργο Λιάγκα.

Αρκετοί υποστηρίζουν πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για να παραμείνει φέτος στο πρωινό είχε πάρει υποσχετική από το κανάλι ότι πλέον ο ρόλος του θα είναι αναβαθμισμένος και θα βρίσκεται σε ρόλο συμπαρουσιαστή. Η υποσχετική όμως φαίνεται ότι δεν κρατήθηκε και ο ίδιος πλέον θα περάσει σε δεύτερο πλάνο. Άλλωστε ήταν χαρακτηριστική η αμηχανία του κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης της επιστροφής του Γιώργου Λιάγκα με τον ίδιο να προσπαθεί να πει κάποια κρύα αστεία για να κρύψει την δυσαρέσκεια του.

Το θέμα είναι τώρα ποια θα είναι η δική του στάση απέναντι στις εξελίξεις μέσα στην εκπομπή.