«Σε αυτή τη σχέση είμαι γεμάτη και υγιής»: ποιος έκλεψε την καρδιά της όμορφης coach του GNTM Έλενας Χριστοπούλου;

19 Νοεμβρίου 2018 18:46

Η όμορφη (και tres chic) Έλενα Χριστοπούλου, που της χρέωσαν σχέση με τον «μέντορά» της και μισό αιώνα μεγαλύτερο της Ζάχο Χατζηφωτίου είναι μια γυναίκα με πάθος. Αυτό κάνει μπαμ και για όσους βλέπουν τη 43χρονη -cross my heart, έδειξε την ταυτότητά της στην αγαπημένη Σάσα Σταμάτη και, ναι, είναι Σκορπιουδάκι- στο GNTM, όπου εκτελεί χρέη coach των μοντέλων που συμμετέχουν στο παιχνίδι. Τώρα, λοιπόν, παραδέχθηκε ευθέως πως όχι μόνο είναι ερωτευμένη, αλλά ότι μετά από χρόνια νιώθει γεμάτη και υγιής.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, είμαι πλήρης. Σε αυτή τη σχέση είμαι γεμάτη και υγιής μετά από πολλά χρόνια. Αυτός ο άνθρωπος ήταν φίλος μου και τον επέλεξα. Δεν τα έχασα, δεν τον είδα ξαφνικά μπροστά μου, τον ερωτεύτηκα και είπα: “Παναγία μου τι είναι αυτό;”. Ήταν μεστή απόφαση. Θα μου πεις πως αν και ήσουν σ’ ένα γάμο μιλάς έτσι;… Ε, αυτή είναι η αλήθεια λοιπόν. Έχω αποτύχει παταγωδώς σε αυτό το κομμάτι.», δήλωσε στο Gala.

H Έλενα δεν θα γινόταν να μην μιλήσει και για την επιτυχία του Greece’s Next Top Model: «Έχουμε κορίτσια της διπλανής πόρτας τα οποία δεν είναι τα φοβιστικά πρότυπα της ομορφιάς. Είναι άλλα πλάσματα και η καθεμία ξεχωριστή. Κάτι ωραίο έχουμε όλες. Όλοι έχουμε μια ομορφιά. Η επιτυχία του είναι αυτή.».

Keep walking darling. In… love!