Καταγγελία: Ο Sin Boy προτρέπει τους πιτσιρικάδες να κάνουν drugs (φωτογραφία)

Δημοσιεύθηκε: 23 Μαΐου 2019 15:00
Καταγγελία: Ο Sin Boy προτρέπει τους πιτσιρικάδες να κάνουν drugs (φωτογραφία)

Από την Κρήτη, όχι με τόση αγάπη, με καταγγελτική διάθεση μάλιστα απέναντι στον Sin Boy. Στον Sin Boy, που κάνει τεράστια επιτυχία αυτή τη στιγμή με την επιτυχία του -την ανέλπιστη- στο YouTube των άνω των 17 εκ. προβολών. Για το «Μαμά» φυσικά μιλάμε και πάμε στο θέμα, που παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Που λέτε, μια κυρία, ανώνυμα φυσικά, κατήγγειλε τα εξής:  «Στο Colour Festival που γινόταν στο Ρέθυμνο, όπως κάθε χρόνο, για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά, guest star της βραδιάς και του σόου, ήταν ο Sin Boy. Bγήκε στις 20:30 και έφυγε στις 20:45! Το πρώτο πράγμα που είπε στα παιδιά που περίμεναν να τον δουν πώς και πώς, ήταν να μην γίνουν δικηγόροι και γιατροί, αλλά να ληστεύουν τράπεζες και να φυτεύουν χασίς! Όταν μάλιστα κάποιο παιδί κάπνιζε, του λέει,
Μαύρο καπνίζεις;
Το παιδί για να δείξει ότι είναι κάποιος, του λέει, «ναι», και όταν κάνει την κίνηση να κατέβει από την πίστα να του το πάρει, το παιδί του λέει ότι είναι κανονικό τσιγάρο και αυτός τον βρίζει!!!!! Συγχαρητήρια λοιπόν στους διοργανωτές και πάντα τέτοια!!!!!»