Μετά τον ΣΚΑΪ, πού: Για ποιο κανάλι -όπου γίνεται χαμός τώρα- βάζει πλώρη η Σπυροπούλου

Δημοσιεύθηκε: 05/05/2019 13:30
Μετά τον ΣΚΑΪ, πού: Για ποιο κανάλι -όπου γίνεται χαμός τώρα- βάζει πλώρη η Σπυροπούλου

Επανήλθε έντονα τελευταία στις συζητήσεις στα τηλεοπτικά «πηγαδάκια» το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και όχι όσον αφορά τον ΣΚΑΪ. Έχουμε γράψει, εξάλλου, κάμποσες φορές γιατί ήταν σχεδόν «επεισοδιακή» η έξοδός της απ’ το κανάλι του Φαλήρου.

Φαίνεται, όμως, πως η «μπογιά» της, παρότι το My Style Rocks είχε ακόμα χαμηλότερη τηλεθέαση από την περασμένη σεζόν, περνάει ακόμα.

Εκτός κι αν πια μάς έχουν τελειώσει τα φρέσκα πρόσωπα, οπότε γυρνάμε στις «δοκιμασμένες συνταγές». Μάλλον κάτι τέτοιο ισχύει, τουλάχιστον για την περίπτωση του Alpha, αφού, σύμφωνα με τηλε-κονεσέρ, δέχθηκε πρόταση για να επιστρέψει στα παλιά της «λημέρια».  Το αν θα είναι, βέβαια, κεντρική παρουσιάστρια ή πανελίστρια, παίζει. Μη λέμε και ό,τι θέλουμε χωρίς να έχουμε… ντοκουμέντα.

ΤΙP

Όσο για το κόνσεπτ της εκπομπής που την αφορά -είπαμε, ως κεντρική παρουσιάστρια ή όχι, θα δείξει- είναι κάτι αντίστοιχο, λένε οι ίδιες πηγές, με αυτό της εκπομπής που μέχρι πρότινος παρουσίαζε η Ελένη Τσολάκη. Κι αν η εκπομπή απέτυχε παταγωδώς, άλλο γκελ (θεωρούν οι επαΐοντες) έχει η μία, άλλο η άλλη.

EXTRA TIP

Στο ίδιο κανάλι, άμεσα οριστικοποιεί -ή όχι- το ντιλ του ο Χρήστος Φερεντίνος, ενώ η Ναταλία φαίνεται πως έχει εξασφαλισμένο το συμβόλαιό της. Άλλωστε, πριμοδοτείται απ’ τους δείκτες τηλεθέασης. Θα συζητηθούν, επίσης, άμεσα τα συμβόλαια των Αγγελικής Νικολούλη και Βίκυς Χατζηβασιλείου, που φαίνεται να βολιδοσκοπούνται απ’ το Open. Όσον αφορά την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, είναι δεδομένο πως θα συνεχιστεί αφού «πετάει», ενώ σχετικά με την Ελένη Μενεγάκη, το συμβόλαιό της φαίνεται να μην αλλάζει σε τίποτα, καθώς η ισχύς του είναι ως ρο 2020. Και σε… όποιον αρέσει.

ΝΤΟΝ.Α.