Κωνσταντίνα Σπυροπούλου-Σταματίνα Τσιμτσιλή με & χωρίς ρετούς -με μαγιό- & τη συμβολή του split screen (pics+video)

Δημοσιεύθηκε: 06/06/2019 15:30
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου-Σταματίνα Τσιμτσιλή με & χωρίς ρετούς -με μαγιό- & τη συμβολή του split screen (pics+video)

Δεν θα σας αποκαλύψω ποια επώνυμη ξανθιά μου το είπε, αλλά δεν μπορώ πάλι να μην σας το γράψω. Σημειωτέον, κιόλας, για να σας βάλω στο κλίμα, η κυρία είναι νεότατη, οκτάμετρη, τηλε-περσόνα με ιδιαίτερο ταμπεραμέντο και αδύνατη. Πολύ αδύνατη. Και χωρίς κυτταρίτιδα, να επισημάνω εδώ.

«Ντόνα, σε παρακαλώ, εσένα που σ’ εμπιστεύομαι, κοίταξε το ρετούς στις φωτογραφίες μου, να μη φαίνεται η κοιλίτσα». Όπου κοιλίτσα, γιατί η αγαπημένη μου δεν στέκεται ίσια, καμπουριάζει, με αποτέλεσμα να παραμορφώνει τη σιλουέτα της. Μιλάμε, δε, για μια περίπτωση «γατόκορμης», που στην πραγματικότητα δεν έχει καμία ανάγκη από Photoshop και οποιουδήποτε τύπου ρετούς.

Ισχύει, όμως, το ίδιο για άλλες; Για κορίτσια π.χ. με ζουμερές καμπύλες, όπως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή η μανούλα -αν και πανύψηλη και με υπέροχες γραμμές- Σταματίνα Τσιμτσιλή; Θα σας πω το εξής: Το Ηello αποφάσισε εφεξής να μην τις ρετουσάρει, να δείχνει τα κορμιά τους όπως είναι στην πραγματικότητα. Αν τα άλλα έντυπα που ποντάρουν σε shootings θα το ακολουθήσουν είναι αμφίβολο. Σημασία, όμως, έχει πώς είναι στ’ αλήθεια οι δύο κυρίες.

Βλέποντάς τες, αντίστοιχα μπορείτε να σκεφτείτε πώς είναι και οι υπόλοιπες και να σας πω εδώ ότι σε πολλές εκπομπές παρουσιάζονται με ειδικά φίλτρα στην οθόνη! Γιατί μπορούν. Εν πάση περιπτώσει, το βίντεο αυτό λέει πολλά. Για τσεκάρετε Κωνσταντίνα και Σταματίνα με και χωρίς ρετούς και τα ξαναλέμε. Δε φαντάζομαι, πάντως, καμία από εσάς, μετά απ’ αυτό που θα δείτε να έχετε τύψεις που δεν «χτυπιέστε» στο γυμναστήριο για να είστε totally fit by the sea…

TIP

To split screen φανέρωσε τη διαφορά που δημιουργεί το Photoshop ή άλλες τεχνικές/applications «τελειοποίησης» στα σώματα.

ΕΧΤRA TIP

Εδώ να δώσουμε credit στην Κωνσταντίνα, που έχει αναρτήσει λήψη της με και χωρίς Photoshop. Kαι σ’ όποιον αρέσει!

Αποτέλεσμα εικόνας για το πρωινο σπυροπουλου τσιμτσιλη χωρις ρετους

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ίδια φωτογραφία, διαφορετικό ρετούς σε κάθε περιοδικό

Ντονατέλλα Αδάμου