Σπύρος Νικολαϊδης: «Μεγάλωσα σε μια γειτονιά γκέτο, στο σχολείο κάθε μέρα με έδερναν»

17 Απριλίου 2022 10:09

Ο Σπύρος Νικολαϊδης πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του MEGA η γη της ελιάς στον σύντροφο της Άντζελας Γκερέκου

Σπύρος Νικολαϊδης: «Μεγάλωσα σε μια γειτονιά γκέτο, στο σχολείο κάθε μέρα με έδερναν»

Ο Σπύρος Νικολαϊδης μίλησε σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό και αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια που όπως αποκάλυψε δεχόταν σκληρό bullying από συμμαθητές τους στο σχολείο οι οποίοι  έφταναν στο σημείο ακόμα και να ασκούν βία επάνω του.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Η γη της ελιάς όχι μόνο κατάφερνε αποβάλλει πάνω του όλες εκείνες τις κακές αναμνήσεις Αλλά και να καταφέρει όλους τους στόχους του κλείνοντας ουσιαστικά τις πληγές της παιδικής του ηλικίας και των κακών σχολικών αναμνήσεων.

Στη ζωή σου έχεις υπάρξει το «κακό παιδί»;

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν πάντα το καλό παιδί. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που δεν ήταν οικονομικά καλά και σε μια φτωχή γειτονιά της Θεσσαλονίκης, που ήταν σαν να λέμε γκέτο. Καταλαβαίνεις λοιπόν… Σκέψου ότι ξεκίνησα το μποξ γιατί με έδερναν κάθε μέρα στο σχολείο.

Θυμάμαι ότι υπήρχαν παιδιά που είχαν μείνει τρεις και τέσσερις φορές στην ίδια τάξη, αλλά και εξωσχολικοί που έρχονταν και μας εκβίαζαν για να μας πάρουν τα λεφτά και έτσι να μη φάμε ξύλο.

Αφού έγινα λοιπόν καλός στο μποξ, πήγα μια μέρα στο σχολείο και πλάκωσα στο ξύλο όλους αυτούς που μου έκαναν bullying. Έπρεπε να το αποβάλω αυτό από μέσα μου και να σταματήσει με κάποιον τρόπο να συμβαίνει.

Για να καταλάβεις, πηγαίναμε στην αστυνομία και οι αστυνομικοί μάς έλεγαν «δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Και να κάνουμε καταγγελία, θα έρθουν την επόμενη μέρα κάτω από το σπίτι σου και θα σε περιμένουν να σε σκοτώσουν στο ξύλο».

Έχω ζήσει πολύ άσχημα πράγματα. Είναι ένας λόγος παραπάνω που χαίρομαι για τον εαυτό μου γιατί ενώ μεγάλωσα σε τέτοιο περιβάλλον, τελικά τα κατάφερα

Εκτός από τη Γη της ελιάς έχει πάρει μέρος και στο σόου μόδας My style Rocks