Σταμάτης Φασουλής: «Για τον πατέρα μου δεν υπήρχα. Με είχε εξαφανίσει»

3 Ιουνίου 2020 12:00

Φασουλ

Ο Σταμάτης Φασουλής έχει γράψει τη δική του ιστορία στον καλλιτεχνικό χώρο και θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της γενιάς του, όμως, όπως ο ίδιος αποκαλύπτει, δεν ήταν όλα τόσο ρόδινα στο ξεκίνημα της επαγγελματικής του διαδρομής μιας και βίωσε την απόρριψη από τον ίδιο του τον πατέρα…
Φέτος τον συναντάμε στο show του Open «J2US» και ήδη το όνομά του έχει συζητηθεί αρκετά για την αυστηρή κριτική του, αλλά και τις παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί. Ο ίδιος παρουσιάζει τη δική του οπτική απέναντι σε όσα έχουν ακουστεί για το J2US και μοιράζεται μια πολύ προσωπική ιστορία με τον πατέρα του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα».
Ο Σταμάτης Φασουλής αποκάλυψε πως τα παιδικά του χρόνια με ένα πατέρα ναυτικό που είχε γιο «θεατρίνο», όπως ανέφερε, ήταν δύσκολα. «Η μητέρα μου συνέβαλε πάρα πολύ. Ο πατέρας μου αδιαφορούσε γιατί ήταν καπετάνιος. Δεν είπε «μπράβο» ποτέ, αλλά αισθανόταν σχεδόν τύψεις που μου είχε φερθεί αδιάφορα», εξομολογήθηκε αρχικά.
Και συνέχισε: «Κάθε βράδυ έρχονταν στο θέατρο που ήταν δίπλα στο σπίτι τους να πιούν ένα ποτό στο μπαρ και να δουν το νούμερό μου. Και η μητέρα μου ερχόταν να μου πει «καληνύχτα» και με ρωτούσε ο μπαμπάς να έρθει να σου πει «καληνύχτα»; Και τότε ερχόταν που έδειχνε κάτι περισσότερο από μπράβο. Ότι με σέβεται πάρα πολύ. Και ότι ζητούσε την άδεια να μου μιλήσει. Εμένα που ήμουν στο σπίτι και δεν με έβλεπε. Ήμουν αόρατος. Δεν με υποτιμούσε. Μου έκανε κάτι χειρότερο. Δεν υπήρχα. Με είχε εξαφανίσει».