Όταν οι σταρ τσακώνονται με τους δημοσιογράφους: Δείτε δέκα συλλεκτικά βίντεο – χωρίς τον (σταρ των καβγάδων) Sean Penn

16 Μαΐου 2019 12:00

«Δεν είσαι ο αφέντης μου και δεν είμαι ο σκλάβος σου!» Πρόκειται για την απάντηση που έδωσε ο Quentin Tarantino σ’ έναν… ενοχλητικό δημοσιογράφο που -ο έρμος- τον ρώτησε γιατί χρησιμοποιεί βία στα φιλμ του. Δεν είναι ο μόνος που εκνευρίστηκε με κάποιον συνάδελφο δημοσιογράφο ή/και φωτορεπόρτερ. Ο Sean Penn σαφώς παίρνει το χρυσό “τρόπαιο”, έχει “επιβαρυμένο ιστορικό”, πλην όμως δεν ανήκει στη μειοψηφία.

Για πάμε να δούμε λοιπόν, εκτός απ’ τον Tarantino, άλλες 9 στιγμές που τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου… Και ήταν απολαυστικά βεβαίως-βεβαίως. Το καθένα, για τον δικό του λόγο.

Tom Hardy
Μιλώντας για την ταινία Legend, ρωτήθηκε από ένα δημοσιογράφο για τη σεξουαλικότητά του. Ευγενικός αλλά αφοπλιστικός, ο Hardy πριν τον γειώσει αναρωτήθηκε: «Γιατί;».

Mel Gibson

Όταν ένας δημοσιογράφος επιμένει να ρωτά τον σταρ για το γνωστό τοις πάσι πρόβλημα του αλκοολισμού που αντιμετώπισε κι ενώ όλοι νόμισαν πως το θέμα θα έληγε «αναίμακτα», δείτε τι έγινε…

Robert Downey Jr 
O Robert Downey Jr. στο παρελθόν είχε πρόβλημα με ναρκωτικά. Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, τσακώθηκε πιο πάνω με τον Tarantino τον ρωτάει τόσο πολύ για τα drugs, που ο έρμος -εδώ- ο σταρ την κάνει με ελαφρά απ’ το πλατό. Αφήστε τον ήσυχο, βρε, υπέροχος είναι!

Alec Baldwin 

Τόλμησε ο ρεπόρτερ να ακουμπήσει το μικρόφωνο στο κεφάλι της γυναίκας του και η κατάσταση έφτασε στ’ άκρα.

Tom Cruise

Δεν ήξερε, δεν ρώταγε… Τον ρώτησε όμως ο δημοσιογράφος τον σταρ αν η Nicole Kidman ήταν ο έρωτας της ζωής του – ενώ, βεβαίως, είχαν χωρίσει και… ιδού!

Jane Fonda

Τι ήθελε να τη ρωτήσει τη σούπερ στας για τις πλαστικές στις οποίες έχει υποβληθεί. Τα ‘θελε και τα ‘παθε!

Ben Kingsley

Ο “Γκάντι”, λοιπόν, στην προκειμένη δεν έπεσε… θύμα ερώτησης κάποιου επιτήδειου ρεπόρτερ. Απλώς, η κυρία που του μιλούσε ήταν αγχωμένη κι εκείνος της αποκρίθηκε (ρωτώντας την, δήθεν) αν ο πατέρας της γνωρίζει πως κάνει χρήση ναρκωτικών. Έλα ρε “Γκάντι”, έλα…

Justin Bieber

Δεν έκανε κάτι τραγικό ο ρεπόρτερ. Απλώς ανέφερε το όνομα της πρώην του Selena Gomez.

Samuel Jackson

Καλά, εδώ είχε τα δίκια του ο σταρ – ο δημοσιογράφος μπερδεύτηκε, νόμισε ότι ήταν άλλος. Ήμαρτον!

ΝΤΟΝ.Α.