Στέλιος Κουδουνάρης και Δήμητρα Αλεξανδράκη: κόντρα στα όρια

Δημοσιεύθηκε: 5 Φεβρουαρίου 2020 12:18
Στέλιος Κουδουνάρης και Δήμητρα Αλεξανδράκη: κόντρα στα όρια

Κακός χαμός έγινε στο γύρισμα της Κυριακής στο ριάλιτι μόδας «My style rocks»! Θα το δούμε στο Gala της ερχόμενης Παρασκευής… Η απίστευτη αποκάλυψη για το «My Style Rocks» έγινε στο «Πρωινό» από την Αφροδίτη Γραμμέλη. Ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Δήμητρα Αλεξανδράκη τα έσπασαν άσχημα στο γύρισμα της περασμένης Κυριακής για το Gala που θα δούμε την ερχόμενη Παρασκευή. Ο κριτής του «My Style Rocks» φέρεται να μίλησε πολύ άσχημα στην παίκτρια, σε σημείο που εκείνη έβαλε τα κλάματα και επιθυμεί να εγκαταλείψει το παιχνίδι.
«Την Κυριακή έγινε το γύρισμα για το gala που θα δούμε την Παρασκευή, με θέμα Red Carpet. Ο Στέλιος Κουδουνάρης μίλησε άσχημα στη Δήμητρα Αλεξανδράκη, την οποία δεν φαίνεται να συμπαθεί ιδιαίτερα. Έγινε μεγάλη φασαρία και διακόπηκε το γύρισμα. Η Δήμητρα έκλαιγε στην προετοιμασία για το καινούργιο επεισόδιο, δεν ήθελε να μείνει στο «My Style Rocks». Την έπεισε η παραγωγή, προσπάθησαν να την ηρεμήσουν τα κορίτσια, τα οποία την συμπαθούν πάρα πολύ.
Η ίδια είπε ότι “δεν με νοιάζει, δεν το κάνω για τα λεφτά, έχω έξω δουλειές, βγάζω χρήματα”. Έχει πιεστεί πάρα πολύ ψυχολογικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ωστόσο απάντησε στην αυστηρή κριτική που της ασκεί ο Στέλιος Κουδουνάρης και έτσι την ώρα της προβολής του σημερινού επεισοδίου το μοντέλο βρισκόταν στο αυτοκίνητό του από όπου και ανέβασε ένα instastory δείχνοντας ξεκάθαρα την ενόχλησή της για όσα είπε ο κριτής.
«Τα ρούχα της Juicy είναι δευτεροκλασάτα, που δεν έχουν έρθει ακόμα στην Ελλάδα, αλλά στην Αμερική τα φοράνε μεγάλες φίρμες. Ρούχα, όμως, που μπαίνουν χορηγούμενα και -50% στο Instagram είναι πρωτοκλασάτα. Περαστικά!», φαίνεται να λέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.