Στικούδη – Οικονομάκου: φόρεσαν το ίδιο φόρεμα

31 Ιανουαρίου 2020 18:18

Στικοικο

Κατερίνα Στικούδη και Αθηνά Οικονομάκου φόρεσαν ακριβώς το ίδιο φόρεμα. Ευτυχώς δεν συναντήθηκαν. Ήταν, όμως, τόσο ιδιαίτερο το φόρεμα που οι fashion addict εντόπισαν ότι είχε φορεθεί δύο φορές από δύο διαφορετικές εκπροσώπους της ελληνικής σόουμπιζ.

Το φόρεμα αξίας

Το φόρεμα αξίας 572 ευρώ

Το φόρεμα εκπληκτικό: Πρόκειται για μια σμαραγδί δημιουργία της Elisabetta Franchi, με εντυπωσιακό άνοιγμα στο πόδι και ένα χαρακτηριστικό αστέρι στο μπούστο. Η Elisabetta Franchi φημίζεται για τα εντυπωσιακά της φορέματα, τα οποία από τα μίνι ως τα μάξι έχουν πάντα κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που τα καθιστούν ξεχωριστά.

Οικο

Αγαπημένη σχεδιάστρια διασήμων και όχι μόνο, αφού στις κολεξιόν της μπορεί να βρει κανείς φορέματα από 200 έως και πάνω από 1.000 ευρώ, που τα καθιστά μια -τηρουμένων των αναλογιών- προσιτή επιλογή για όποια γυναίκα ψάχνει ένα ξεχωριστό φόρεμα για μια ιδιαίτερη περίσταση.

Στικ
Κατερίνα Στικούδη και Αθηνά Οικονομάκου από τη μεγάλη κολεξιόν της Elisabetta Franchi και την πλούσια συλλογή φορεμάτων της, διάλεξαν ακριβώς το ίδιο. Βέβαια, το φόρεσαν σε εντελώς διαφορετικές περιστάσεις. Η Αθηνά Οικονομάκου το φόρεσε σε φωτογράφηση για περιοδικό και η Κατερίνα Στικούδη για μια ξεχωριστή εμφάνιση στο «Gala του My Style Rocks 3».
Και στις δύο κυρίες το φόρεμα πήγαινε εξαιρετικά, αναδεικνύοντας τα καλογυμνασμένα τους κορμιά.