Στηβ Μιλάτος: «Η ρετσινιά μπορεί να σου καταστρέψει τη ζωή»

Συντάκτης: Newsroom

28 Μαΐου 2022 11:30

Ο Στηβ Μιλάτος μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την καταγγελία εναντίον του για βιασμό από Βρετανίδα τουρίστρια πριν από λίγα 24ωρα!

Ο πρώην παίκτης  του Big Brother συνελήφθη από τις αρχές της Ρόδου ύστερα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του Βρετανίδα τουρίστρια για βιασμό και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς ορους και καταβάλλοντας 2.000 ευρώ

Πώς αισθάνεσαι μετά την αποφυλάκισή σου;

Αρκετά χαρούμενος, δικαιωμένος με το αποτέλεσμα. Είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, η οποία θα λάμψει στο τέλος πραγματικά. Η απάντηση που έχω να πω είναι ότι εφόσον ο δικαστής έκρινε ότι μπορώ να βγω έξω, σημαίνει ότι είναι καθησυχαστικό. Ο δικαστής κι η εισαγγελέας έδειξαν ότι με πίστεψαν αρκετά και τα στοιχεία είναι υπέρ μου γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί με άφησαν να βγω έξω.

Με την κοπέλα αυτή ξαναμίλησες σήμερα, μετά την αποφυλάκισή σου;

Όχι δεν μίλησα. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω μαζί της.

Τώρα θα πρέπει να δίνεις το παρών σε αστυνομικό τμήμα, μία φορά τον μήνα σωστά;

Δεν είναι απαραίτητο. Για ένα χρονικό διάστημα μόνο. Δε μπορώ να φύγω στο εξωτερικό κιόλας. Συζητάμε για να πάψει από την αρχή το τυπικό του νόμου.

Στη δουλειά θα επιστρέψεις;

Ναι. Τώρα σε λίγο ετοιμάζομαι για να πάω στη δουλειά μου κανονικά. Δεν θα αλλάξει η δουλειά μου κι η ζωή μου για ένα γεγονός που είναι λάθος.

Η μαμά σου πως είναι; Τι σου είπε; Τα πρώτα της λόγια της;

Τίποτα μια αγκαλιά με πήρε. Η μαμά μου ήταν δίπλα μου σε όλα από την αρχή. Ξέρει τι παιδί έχει κάνει και ξέρω πόσο περήφανη είναι για εμένα. Όταν σε έναν άνθρωπο κολλάνε ρετσινιά, αυτό μετά μπορεί να του καταστρέψει τη ζωή.

Τώρα θα είσαι πιο συγκρατημένος την επόμενη φορά που θα θελήσεις να προσεγγίσεις ένα κορίτσι;

Λογικό δεν είναι να μου έχει δημιουργήσει ένα ψυχολογικό πρόβλημα όλο αυτό;

Φοβάσαι τώρα πια;

Ναι, ναι. Αρκετά φοβάμαι, θα πρέπει να ζήσω με αυτό.